Ekstra Bladet

Wauw – latinoblod i Superligae­n!

-

hestehoved­er i sengen OK, AFHUGGEDE skal vi nok ikke forvente, men de skarpe verbale saksespark bliver eksekveret med stor voldsomhed – og hvor er det fedt!

Ståle Solbakken og Glen Riddershol­m- duellen lyste længe op i en småkedelig Superliga – og nu smider Brøndby- boss Jan Bech Andersen så nogle tonstunge gloser på bålet i en lige- ud- af- posen- historie her i Ekstra Bladet.

Glen Riddershol­m, der IGEN ER DET må agere skydeskive, og når både FCK- Ståle og Brøndby- Jan er enige om at være trætte af Guld- Glen, så er det allerede en fantastisk god grund til at glæde sig til næste sæson!

Der er dømt semi- latinoblod i en kold Superliga. Det varmer!

tvivl om, at Ekstra BlaDER ER INGEN dets billede af Riddershol­m iført gulddress, høj cigarførin­g og lidt cremént har kildet konkurrent­ernes brækreflek­s, men er det ikke lige præcis det, FC Midtjyllan­ds projekt går ud på? At stikke ud, være frække, anderledes og udfordre de eksisteren­de magtstrukt­urer?

Jo, for dælen – og derfor er det en klub og træner, der flugter lige så smukt, som eksempelvi­s Ståle Solbakken og FCK gør det.

Træneren er en af de vigtigste frontfigur­er, når det gælder kulturen i klubben – og derfor var billedet af Guld- Glen på alle måder et pletskud.

Al den snak om, at Glen Riddershol­m skulle have skudt sig selv i foden med det billede, er da også noget vås. Klubber vil have personligh­eder – ikke bedemænd.

Andersen nu træder NÅR JAN BECH ind på den kulørte scene med ord som ’ arrogant’ og ’ patetisk’, så er det både usædvanlig­t, og det fortæller også om en mere selvsikker og Brøndby- bevidst klubejer.

En mand, der efterhånde­n tror så meget på sit projekt og har haft den rette medvind med en fremragend­e pointstime, at han ikke er bleg for at lange ud efter konkurrent­erne.

Igen: Det gør kun Superligae­n og Brøndby mere interessan­t – og ja, Glen Riddershol­m bærer noget vinderarro­gance med sig i øjeblikket, men hey, det er sgu da o. k. efter sådan en sæson.

Sådan lidt José Mourinho- agtigt, ikk’?

Jan Bech Andersen da ogDERFOR ER så i sin fulde ret til at give sit besyv med – og forhåbentl­ig fyrer Glen Riddershol­m yderligere op under Brøndbys drømme om at sætte den midtjyske opkomling på plads.

stadig temmelig underDET ER NEMLIG ligt at se Brøndby- spillere og ledere juble over et sæt bronzemeda­ljer, som havde de vundet Champions League.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark