Ekstra Bladet

GYSER VENTER GYSER VENTER SØNDAG SØNDAG

AaB’s AaB’s overtidsov­ertidsscor­ing scoring sender sender Esbjerg Esbjerg et skridt et skridt nærmere nærmere det det sorte sorte dyb dyb

- FOTO: RENÉ SCHÜTZE

Det er ikke fairplay. Men der var ingen i hverken AaB eller Esbjergs omklædning­srum, der var i tvivl om, hvad indskifted­e Mohammed Fellah skulle have gjort i dommerens overtid.

På en brøler af Fellah fik AaB- angriberen Anders K. Jacobsen pludselig frit løb mod mål og i en så vigtig kamp, så havde de fleste spillere nok bare lavet saksen og trukket et rødt kort.

Fellah holdt sig på den pæne side, og Andreas Bruhn blev spillet fri til scoring, der nu sender Esbjerg i overhængen­de nedrykning­sfare.

Trykket Frederikse­n

Esbjerg- træner Niels Frederikse­n lagde heller ikke skjul på, hvad Fellah skulle have gjort.

– Jeg tror godt, at alle ved, hvad jeg havde foretrukke­t. Men alle laver fejl, og de forekommer jo i fodbold engang imellem, sagde en trykket Frederikse­n.

Esbjerg- træner Niels Frederikse­n

Der er pludselig blot fire point ned til FC Vestsjælla­nd under stregen, og vinder Slagelse- holdet søndagens gy- ser i Esbjerg, så bliver det hele afgjort i sidste spillerund­e, hvor Esbjerg møder Brøndby ude, og FCV tager imod Silkeborg.

Psykologis­ke faktor

– Jeg vil godt erkende den psykologis­ke faktor i, at FC Vestsjælla­nd kommer som det jagende hold, der har ligget under stregen rigtig lang tid, og så et hold, der ikke har været under stregen siden ottende runde, og for hvem det vil være en katastrofe at rykke ned i sidste runde. Men vi er profession­elle mennesker, og vi må selv afgøre tingene på søndag, lød det fra Niels Frederikse­n.

– Vi skal huske på, at vi stadig har alle kortene på hånden.

– Det er nu, vi selv skal afgøre tingene. Det bliver en nervøs omgang, men det bliver det også for Vestsjælla­nd, lød det fra Esbjerg- træneren.

Vi er profession­elle mennesker, og vi må selv afgøre tingene på søndag

 ??  ?? Andreas Bruhn har netop scoret kampens eneste mål i dommerens overtid på en kæmpe brøler af den indskifted­e Esbjerg- spiller, Mohammed Fellah.
Andreas Bruhn har netop scoret kampens eneste mål i dommerens overtid på en kæmpe brøler af den indskifted­e Esbjerg- spiller, Mohammed Fellah.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark