Ekstra Bladet

Her er Real Madrids Her er Real Madrids nye træner nye træner

-

Rygterne har svirret i dagevis, og hvis man spørger Real Madrids tidligere præsident Ramón Calderón, er der da heller ikke skyggen af tvivl om, hvem der skal afløse Carlo Ancelotti på Santiago Bernabeu.

Navnet er Benítez, Rafael Benítez, der i øjeblikket er ansat i italienske Napoli og tidligere har beklædt de varme trænersæde­r i klubber som Valencia, Liverpool, Inter og Chelsea.

– Jeg er 99 procent sikker på, at han bliver den nye træner, siger Calderón til engelske Talksport.

Her siger Carlo Ancelotti farvel til Madrid. I England har der ellers været gættet på et comeback på Anfield, hvor både jord og trænersæde brænder under fiaskoen Brendan Rodgers, men ifølge Calderón får Benítez altså igen sit modersmål som arbejdsspr­og.

– Jeg synes, han er en god træner. Det har han bevist i andre klubber – og han er en mand af klubben, han har trænet ungdomshol­det, understreg­er Calderón med henvisning til, at Rafael Be-

FOTO: AP nítez indledte sin trænerkarr­iere i spidsen for Real Madrid B, ligesom han tilbragte hovedstole­n af sin aktive karriere i kongeklubb­ens ’satellit’ Castilla, hvor blandt andre danske Flemming Povlsen også har spillet.

Lunefuld præsident

Calderón tør dog ikke garantere, at Benítez bliver en succes.

– Det kommer an på, hvad der sker i forhold til indkøb, hvilke spillere som forlader klubben, og hvilken form for indflydels­e han får, lyder det med henvisning til, at præsident Florentino Pérez ikke er kendt som en chef, der giver sine ansatte arbejdsro.

– Vi er vant til præsidente­ns lunefulde reaktioner. På pressekonf­erencen blev han spurgt om årsagen til fyringen, og svaret var meget klart; ’det ved jeg ikke’, håner Ramón Calderón sin efterfølge­r.

– Sådan har det været i den tid, han har været præsident. Der har været ni trænere i de ti år, han har været præsident.

pf

 ??  ?? Ifølge den tidligere Madrid- præsident Ramón Calderón er der 99 procent chance for, at den næste træner i Real Madrid bliver Carlos Benítez.
Ifølge den tidligere Madrid- præsident Ramón Calderón er der 99 procent chance for, at den næste træner i Real Madrid bliver Carlos Benítez.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark