Ekstra Bladet

LEVAKOVIC- KLAN B

I RÅBTE ’SO’ OG RAKTE TUNGE I RETSLOKALE­T: Fire af klanens medlemmer stod tiltalt for et forsøg på tricktyver­i

- ANNELISE PEDERSEN

Levakovic- klanen skal styres med hård hånd, når de er i retten, for ellers udvikler retsmødern­e sig hurtigt til en farce, hvor klanens medlemmer forsøger at tage styringen.

Det gælder både de tiltalte og de familiemed­lemmer, der er på fri fod, og som kommer og overværer retsmødern­e for at støtte familiemed­lemmerne.

Det ved seniorankl­ager Ebbe Arentoft fra advokatur City af erfaring.

Han slog derfor øjeblikkel­igt hårdt ned mod urostifter­ne inden retsmødet ved Retten på Frederiksb­erg i går, hvor fire af klanens medlemmer, de tre søskende Diana Petrovic, 55, Monika Petrovic, 43, og Giovanni Levakovic, 54, samt nevøen Santino Levakovic, 21, sammen er tiltalt for et tilfælde af forsøg på tricktyver­i – og Santino er tiltalt for i alt syv tilfælde i forening med ukendte gerningsmæ­nd.

’ Luk computeren’

Da ’ tricktyven­es dronning’ Diana Petrovic så Ekstra Bladets medarbejde­r, inden dommer Torkel Hagemann var kommet ind i retslokale­t, for hun hen og bad om, at computeren blev lukket.

– Jeg vil ikke have, at du skriver noget. Jeg bliver sur. Luk computeren. Det skaber problemer for os i fængslet, og jeg turde ikke gå uden for en dør i går, da jeg så, hvad I skrev, sagde hun blandt andet.

– Jeg får angst. Hvordan tror du, det er? Og hvad tænker naboerne?

’ Sæt dig ned’

– Sæt dig ned. Vi vil ikke høre på dig, sagde seniorankl­ager Ebbe Arentoft til den tiltalte.

– Det er din forsvarer, der taler på dine vegne, sagde han og tilrettela­gde derefter en køreplan for, hvordan de tiltalte og tilhørerne skulle ud og ind af retslokale­t, som dommeren senere billigede, da han kom.

Råbte ’so’ og rakt tunge

Alligevel blev der både råbt ’so’ af Ekstra Bladets medarbejde­r fra en tilhører af klanen, som medbragte en lille dreng på tre- fire år i retten og rakte tunge i retslokale­t, da retsmødet var slut.

Og både Diana Petrovic og Giovanni Levakovic henvendte sig flere gange og bad om, at der ikke bliver skrevet om dem, ligesom Diana Petrovic gik over til seniorankl­ageren på et tidspunkt og ville have at vide, hvor hun skal klage over avisen.

anpe@ eb.dk

PRIVATFOTO

 ??  ?? Diana Petrovic, 55, er tiltalt for et tilfælde af forsøg på tricktyver­i mod en 93- årig. Hun nægter sig skyldig.
Diana Petrovic, 55, er tiltalt for et tilfælde af forsøg på tricktyver­i mod en 93- årig. Hun nægter sig skyldig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark