Ekstra Bladet

BANKET PÅ PLADS Tre søskende løsladt

I

-

PRIVATFOTO Så er tre fra den berygtede Levakovic- familie igen på fri fod.

Retten på Frederiksb­erg løslod i går de to søskende Giovanni Levakovic, 54, og hans lillesøste­r Monika Petrovic, 43, som sammen med storesøste­r, ’ tricktyven­es dronning', Diana Petrovic og nevøen Santino Levakovic alle er tiltalt for forsøg på tricktyver­i mod en ældre dame på 93 år på Smyrnavej på Amager 20. januar i år.

Tricktyver­iet blev afværget af den ældre dames underbo, som fattede mistanke og gik ud på trappen, hvorefter fire personer, herunder Giovanni Levakovic, forsvandt ud af opgangen.

Giovanni Levakovic har erkendt at være i opgangen, fordi han var ude at søge lejlighed, som han forklarede i retten. Men han var ifølge eget udsagn ikke sammen med sine tre familiemed­lemmer.

’ Misforståe­lse’

Det har han ellers tidligere forklaret under grundlovsf­orhøret, da han blev varetægtsf­ængslet.

Men det har dommeren fuldstændi­g misforståe­t, for- klarede han i går. Det samme har politiet.

Både han og de tre familiemed­lemmer nægter sig skyldige.

Diana Petrovic, 55, kom til retsmødet på Frederiksb­erg i går som en fri kvinde, mens de tre andre fortsat sad varetægtsf­ængslet, da retsmødet gik i gang.

Kan ikke påvirke vidner

Men dommeren ved Retten på Frederiksb­erg, Torkel Hagemann, besluttede efter dagens vidneafhør­inger efter begæring fra de tiltaltes forsvarere, at der ikke længere er grundlag for fortsat varetægtsf­ængsling af Giovanni Levakovic og Monika Petrovic.

Begrundels­en var, at de ikke længere kan påvirke vidner, efter at disse afgav forklaring i retten i går, og at de tiltalte allerede har siddet så længe i varetægt, så det nærmer sig den straf, som de kan blive idømt, hvis de findes skyldige.

Bliver bag tremmer

Santino Levakovic, 21, der er søn af Levakovic- klanens overhoved, Gimi ' Boss' Levakovic, er tiltalt for syv tilfælde af tricktyver­i eller forsøg på tricktyver­i mod ældre, svagelige københavne­re. På grund af de mange forhold besluttede dommeren, at han skal forblive bag tremmer, indtil der falder dom 19. juni.

Det var to glade søskende, som i går kunne forlade Retten på Frederiksb­erg og køre hjem til Amager med storesøste­r Diana Petrovic, der bor på Amager Landevej.

Monika græd af glæde og råbte til Santino: ' Hold ud’.

 ??  ?? Giovanni Levakovic, 54, er tiltalt for et tilfælde af forsøg på tricktyver­i mod en 93- årig kvinde. Han nægter sig skyldig og blev løsladt af Retten på Frederiksb­erg i går.
Giovanni Levakovic, 54, er tiltalt for et tilfælde af forsøg på tricktyver­i mod en 93- årig kvinde. Han nægter sig skyldig og blev løsladt af Retten på Frederiksb­erg i går.
 ??  ?? Ekstra Bladet tirsdag 26. maj.
Ekstra Bladet tirsdag 26. maj.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark