Ekstra Bladet

PEST ELLER KOLERA

- FOTO: JENS DRESLING/ POLFOTO

På Ekstra Bladet går vi ind for fuld åbenhed. Derfor inviterer vi dig til ’ Uden for citat’ at få et helt unikt indblik i, hvordan vi træffer vore valg. Det bliver historisk, når vi hver dag kl. 9.30 sender live- tv fra vores redaktions­møde. Her aftaler vi dagens vigtigste valg- historier. Vi har nemlig ikke noget at skjule – gad vide, hvor mange politikere der kan sige det samme! HVER MORGEN vil jeg også sammen med Paula Larrain og Mads Kastrup gå ’ Til stålet’ på ekstrablad­et.dk/tv og fortælle, hvad der er vigtigt for dig, og hvad der er helt ligegyldig­t, men fylder alt for meget i de andre medier.

Vi lover, at politikern­e og hele deres spinhær får kamp til stregen, når vi gnider søvnen ud af øjnene med et håndkantsl­ag og siger tingene uden omsvøb, så du er godt klædt på til at gennemskue det politiske spil resten af dagen. EKSTRA BLADETS to politiske vagthunde Steen Larsen og Per Mathiessen vil også løbende guide dig gennem valgkampen. De ved, hvad de taler om, for de har ikke brugt tiden de seneste år på at lege politiske orakler med kulørte spådomme, men har i stedet koncentrer­et sig om at afsløre hykleriet i kulissen.

Derfor var det Ekstra Bladets politiske redaktion, der mest vedholdend­e holdt fast i regeringen­s løftebrud og afslørede forsøget på at skjule dagpenge- reformens voldsomme konsekvens­er for tusindvis af danskere. Det var også Ekstra Bladets politiske redaktion, der gennemhull­ede Lars Løkke Rasmussens troværdigh­ed og gravede sagerne om rejser på første klasse og skatteyder­betalte habitter frem.

DERFOR skal du lytte til Mathiessen og Larsen. HVER AFTEN vil Danmarks skarpeste politiske analytiker, Hans Engell, også lægge dig i seng på ekstrablad­et.dk med en opsamling på dagen, der gik. Avisen vil naturligvi­s rumme det hele og endnu mere til. DETTE VALG står mellem to kandidater, som flertallet af danskerne i virkelighe­den ikke vil have som statsminis­ter. Men selv om du har fortjent bedre, er du tvunget til at vælge mellem Helle ThorningSc­hmidt og Lars Løkke Rasmussen. Dit valg står altså mellem dårlig politisk moral eller dårlig personlig moral. Det er på mange måder urimeligt, men der er ikke noget alternativ. MEN BARE ROLIG, vi skal nok holde skarpt øje med de to statsminis­terkandida­ter og stille dem alle de ubehagelig­e spørgsmål.

MEN FOR AT kunne fastholde, at denne valgkamp kommer til at handle om, hvad der er vigtigt i dit liv, har vi brug for din hjælp. DELTAG I debatten på nationen!, skriv til os, eller meld dig som udfordrer til en politiker i en tv- duel. HER MÅ DU gerne tage en ven med, og vores tv-vært Paula Larrain er også på din side. Så det bliver ’ 3 mod 1’.

Dit valg står altså mellem dårlig politisk moral eller dårlig personlig moral

VI KOMMER også ud til dig på Valgfart med vores bus, og vi giver dig for første gang i en valgkamp et tv- alternativ til de polerede public servicesta­tioner TV2 og DR. DET HER ER dit valg, og ligegyldig­t om vi får en rød eller en blå regering, vil Ekstra Bladet altid være i opposition. VI ER PÅ din side, også efter valget, fordi der er brug for nogen, der vedholdend­e holder øje med magten. Godt valg til alle. Chefredakt­ør Poul Madsen

 ??  ?? Selv om du har fortjent bedre, er du tvunget til at vælge mellem Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen. Dit valg står altså mellem dårlig politisk moral eller dårlig personlig moral.
Selv om du har fortjent bedre, er du tvunget til at vælge mellem Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen. Dit valg står altså mellem dårlig politisk moral eller dårlig personlig moral.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark