Ekstra Bladet

T T K K A A R R T T N N O O K K - - R R E E T T S S N N O O M M

27- årige Mikkel Hansen har netop forlænget aftalen med PSG Handball frem til 2019

- JAN KJELDTOFT

Rygterne har sendt ham både hid og did. Til Barcelona, der ifølge sportschef Enric Masip altid har en plads stående til sin tidligere danske ansatte – og til THW Kiel, håndbolden­s svar på Bayern München.

Men Mikkel Hansen bliver i byernes by og har netop signeret en kontrakt med PSG Handball helt frem til 2019. Da den danske landsholds­bomber ankom til Paris fra det krakkede AG Håndbold i sommeren 2012, var det til en årlig hyre, som centrale kilder vurderer til at være på en rund million – euro!

En monster- gage i håndbold. Og danskeren er næppe gået ned i løn ved før tid at forlænge aftalen, så den i den nuværende udgaver rummer de næste fire sæsoner.

Stenrige ejere

PSG Handball har samme stenrige oliemillia­rdærer i nakken som Zlatan Ibrahimovi­c og co. ovre i den endnu mere bekostelig­e fodboldafd­eling, og hvis pariserne nogen sinde skulle have været i tvivl om danskerens kvaliteter, kan de bare tælle de kasser, Mikkel Hansen har sat ind i denne sæson:

184 scoringer i 24 ligakampe – 103 i 14 Champions League- opgør.

Temmelig imponerend­e af den 27- årige dansker, der i starten i 2012 var hæmmet af et noget ødelagt knæ, der fik et overstræk i en træningska­mp op til turneringe­n og faktisk plagede ham så voldsomt, at det efterfølge­nde VM i januar 2013 i Spanien blev til en daglig kamp for danskeren, der var på evigt skåneprogr­am og hurtigt sovsede mere og mere til i psykisk sur- sauce.

Nu er humøret til gengæld igen himmelhøjt, om end Paris Saint- Germain aldrig har forløst det imponerend­e materiale, klubben råder over.

– Jeg er glad for den tillid, klubben viser mig, og jeg ønsker at fortsætte det exceptione­lle eventyr i PSG både i forhold til klubben og de mennesker, der er tilknyttet. Jeg ved, vi kun er ved begyndelse­n af noget særligt, og jeg vil fortsætte med at give alt, så vi når vores mål, siger Mikkel Hansen i forbindels­e med kontrakt- underskriv­elsen.

toft@ eb.dk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark