Ekstra Bladet

Hvad nu? Jores Okore er dybt splittet

Aston Villa- forsvarere­n skal træffe en beslutning, der ikke kun har betydning på den korte bane

- SUNE SØSTED PAARUP ODÉR FOTO: AP/ NICK POTTS

Den vigtigste kamp i karrieren og så en kæmpestor slutrunde. Den kommende periode ser på papiret enormt spændende ud for den danske forsvarssp­iller Jores Okore.

Hvis det da ikke lige var for et knæ, der bliver ved med at hæve op, og først i denne uge igen er begyndt at se normalt ud.

– I forhold til sidste uge hæver det ikke og ligner et normalt knæ, men jeg kan stadig godt mærke, det ikke er helt optimalt, siger Jores Okore om det knæ, der efter korsbåndss­kaden forrige år har givet problemer i denne sæson.

Så store problemer, at den oksestærke Aston Villa- spiller fortsat er tvivlsom til lørdagens FA Cup- finale og til det kommende U21- EM Tjekkiet i juni.

– Det går fint i dag. Der er fremskridt. Jeg træner hver dag og kan forhåbentl­ig blive tæt på 100 procent til kampen. Jeg har trænet lidt med på græs, men det handler om at finde den rigtige balance, siger Okore, der er dybt splittet i forhold til, om sæsonen skal forlænges ind i juni til det U21- EM, Danmark skal spille i Tjekkiet 17. til 30. juni.

Lægens ord afgørende

i – Der er mange ting, der spiller ind i den saga. Efter den sidste kamp skal jeg scannes og snakke med vores læge og en specialist om, hvordan mit knæ ser ud.

– Jeg vil gerne spille U21EM, for det er kæmpestort, og vi har kæmpe chancer for at kreere noget stort. Klub- ben har ladet det være op til mig selv at beslutte det. Lige p. t. hælder jeg til, at jeg skal holde pause, men lægernes dom kommer til at få afgørende betydning, siger 22årige Okore, der godt ved, at der kommer flere slutrunder, og at der også skal tænkes på fremtiden, når den endelige beslutning træffes.

– Jeg vil ikke presse det, for jeg er også kommet tilbage efter en korsbåndss­kade, så jeg vil ikke love noget, siger den danske forsvarssp­iller.

Manager Tim Sherwood har allerede sagt, at han ikke regner med, at Okore stiller op, mens den danske U21landstr­æner, Jess Thorup, fortsat håber på PL- erfaring i forsvaret, når han på mandag udtager sin trup.

sune@ eb.dk

 ??  ?? Jores Okore har stadig men efter sin alvorlige skade, og det skaber stor tvivl om U21- EM.
Jores Okore har stadig men efter sin alvorlige skade, og det skaber stor tvivl om U21- EM.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark