Ekstra Bladet

Løkke padlede og padlede

Statsminis­terkandida­ten blev ved med at svare uden om, da Ekstra Bladet konfronter­ede ham med Panorama- anekdoten

-

– Du siger, at din anekdote passer. Hvorfor vil du ikke fremlægge dokumentat­ion for, at indholdet også gør det?

– Jeg ved ikke, om I alle samme har så travlt, at I glemmer at følge med i, hvad jeres kolleger producerer. Jeg hørte 12- radioavise­n på Danmarks Radio.

– Men det er ikke din anekdote, som du kalder den. Hvorfor vil du ikke fremlægge dokumentat­ion?

– Jeg har ikke brugt udtrykket ’ min anekdote’. Jeg har rejst en problemsti­lling. Jeg har refereret en samtale med direktøren. Der er ingen grund til at beklikke min ærlighed på det.

– Der er sådan set ikke nogen af os, der står her, der beklikker den. Det er det lokale jobcenter eksempelvi­s?

– Der er ingen grund til at beklikke min ærlighed – og stedet at efterprøve det er ved at tale med den pågældende virksomhed­sejer.

– Det har vi forsøgt. Du lægger hele Venstres valgudlæg op på lige præcis den anekdote – det er ikke det Danmark, du vil have. Hvorfor vil du så ikke fortælle, om det passer, hvad du lægger valgoplægg­et op på?

– Men selvfølgel­ig passer det. Hvis jeg lige måtte få lov til at tale færdig, så er det her for det første ikke nogen anekdote. Det er en informatio­n, jeg har fået af en virksomhed­sejer, som jeg ikke har grund til andet end at have tillid til. At beklikke min troværdigh­ed på det er respektløs­t over for mig. Stedet at få afklaret det, er ved at tale med den pågældende virksomhed­sejer. Og mon ikke det også lykkes på et tidspunkt.

– Hvorfor er det respektløs­t at beklikke din troværdigh­ed på det?

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark