Ekstra Bladet

Blåt flag får poten

- FOTO: ANTHON UNGER

brecht Frandsen til medierne sidste år. Biler må heller ikke længere køre i vandet eller på stranden. Det vides ikke, hvilke bakterier de afgiver?

Kommune, der i HJØRRING forvejen er ved at oparbejde et vist ry for selvstændi­g tænkning, har derfor i år givet Blå Flag fingeren.

Det vil Lembrecht ikke sige andet til end, at ’ man kan jo gøre hvad som helst til et problem, hvis man vil det. Det er kun en procent af den danske kyststrækn­ing, der udgøres af Blå Flag- strande’ – Og i øvrigt kan Hjørring få dispensati­on til bilkørsel lige som mange andre.

I Hjørring ryster man på hovedet.

– Nu har vi så et Fritidsråd, og det skal jo også have tiden til at gå, mener borgmester­en i Hjørring, Arne Boelt ( A).

en forholdsvi­s – VI HAR kort, varm sæson og derudover en køligere ’skuldersæs­on’ – altså en forlængels­e af badesæsone­n. Den er vi meget afhængige af, og forbuddet gælder jo til hen på efteråret.

– For tyskerne er ikke sådan nogen kyllinger som så mange andre : De bliver ved med at bade og hoppe i vandet helt hen i oktober. Rigtig mange af dem har deres hund og deres dejlige Mer- cedes med. Og de er kommet her i mange år og har nydt det, fordi der er plads til det.

med dyrlæ– VI HAR TALT ger, der siger, at en ting kan man være sikker på: Hunde vil aldrig gøre det i vandet, som nogen mennesker gør ...

– Samtidig har vi har mange fugle. Måger især – og en måge kan ikke flyve ret langt, uden at det siger

– Vi må da løfte pegefinger­en lidt ind i mellem. Men det går da.

– Turisterne ved det jo ikke. De retter sig efter skiltene. Det er kun os, der bor heroppe, der ved, her ikke er parkerings­vagter. KVAJEBAJER: Panorama- manden fra Tåstrup var godt nok længe om at komme på banen i går. Tænk, hvis han slet ikke eksistered­e? Kan vi så heller ikke tro på Julemanden? Eller Superman?

 ??  ?? Er du en vandhund? Kom til Hjørrings 11 skønne strande.
Er du en vandhund? Kom til Hjørrings 11 skønne strande.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark