Ekstra Bladet

REJSEN DERTIL

-

bugt. De gule og blå kajakker sættes i det dybe mørke vand, og det er tid til at komme et par åretag tættere på den særprægede newzealand­ske natur.

Bagefter er der mulighed for en dukkert i det 11 grader hemmelighe­dsfulde vand, hvor vanddybden når 430 meter på sit dybeste.

Sidst på eftermidda­gen, kort før skibet nærmer sig Det Tasmanske Hav og enden på vores tur, runger Neil igen på dækket.

– Hvis I kommer herop i stævnen, kan I se en af de store sælkolonie­r i fjorden.

Skibet nærmer sig lang- somt de hundredvis af sæler, som har lagt sig til rette i solen, inden de atter kryber i dybet på jagt efter føde, når mørket falder på.

En albatros, som kan have vingefang på op til tre meter, gør de nysgerrige turister selskab på behørig afstand.

Som det meste andet i den newzealand­ske natur har selv fuglene et storladent træk over sig.

Det kræver én eller to mellemland­inger at komme til New Zealand. Prisen ligger omkring 10.000 kr. t/r.

Udbydere er blandt andre Emirates, SAS, Singapore Airlines.

Det er kun muligt at

FOTO: REAL JOURNEYS komme til Doubtful Sound med en organisere­t tur. Se eksempelvi­s Real Journeys, Deep Cove Charters, Fiordland Explorer Charters.

Priserne ligger mellem ca. 263- 595 newzealand­ske dollars, svarende til ca. 1250-2815 kr.

FOTO: REAL JOURNEYS

 ??  ?? Man forbinder ofte regnskov med tropiske egne, men Fiordland har tempereret regnskov med et varieret dyre- og planteliv. De legende delfiner i fjorden kan blive op til fire meter og er en af de helt store attraktion­er på turen rundt i Doubtful Sound....
Man forbinder ofte regnskov med tropiske egne, men Fiordland har tempereret regnskov med et varieret dyre- og planteliv. De legende delfiner i fjorden kan blive op til fire meter og er en af de helt store attraktion­er på turen rundt i Doubtful Sound....

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark