Ekstra Bladet

CHAMPANUNU SKAL SKAL CHAMPAG

I dag gælder det sæsonens vigtigste kamp for Jores Oko

- SUNE SØSTED PAARUP ODER GISLE THORSEN

PRIVATFOTO Øllet sprøjtede rundt i omklædning­srummet. Alle jublede og var ellevilde. Dette unikke billede fra omklædning­srummet viser det med al tydelighed: Aston Villa havde opnået noget vigtigt. Og danske Jores Okore stod midt i det hele.

Sådan var der ikke meget, der tydede på, at det skulle gå for hverken Aston Villa og i særdeleshe­d ikke for 22årige Jores Okore, da sæsonen gik i gang i august.

Okore var endelig kommet sig over sin korsbåndss­kade. Her i Ekstra Bladet meldte han sig klar til at tage kampen op med de etablerede og genvinde sin plads i forsvaret.

Tre måneder senere kunne han notere sig et stort nul på spilletids­kontoen. Og som han afslører her på siderne, begyndte han at overveje, om fremtiden lå i Aston Villa.

Kan vi holde 0- 0 i størstedel af kampen, bliver de frustrered­e og forcerer deres spil. Så kommer vores muligheder i 2. halvleg, hvor kampen vil åbne sig

Finalen er kæmpestort

I fodbold kan alt ændre sig på et øjeblik, og pludselig startede han inde, spillede godt og fik fuld spilletid de næste syv kampe. Aston Villa humpede dog videre, røg under nedrykning­sstregen og fyrede manager Paul Lambert. Birmingham­klubben skulle under ledelse af Christian Eriksens tidligere manager Tim Sherwood dog senere redde livet i Premier League, men det er ikke derfor, spillerne og Okore jubler.

De har netop slået den engang så mægtige klub Liverpool i FA Cup- semifinale­n på Wembley. Og det er stort.

– Jeg glæder mig til at komme ind på banen og forhåbentl­ig spille, opleve stemningen og atmosfæren. Det er kæmpestort at være med i en finale. Og så selvfølgel­ig slutte af med sejr. Man har godt kunne mærke det på fans, for det er noget tid siden, de har vundet noget. Klub og fans er spændte. Overlevels­en var vigtig, men man kan godt mærke, at det her er noget andet og stort,

 ??  ?? Fem glade Aston Villa- spillere. Anfører Ron Vlaar, Jores Okore, Leandro Bacuna, Christian Benteke og Charles N’Zogbia.
Fem glade Aston Villa- spillere. Anfører Ron Vlaar, Jores Okore, Leandro Bacuna, Christian Benteke og Charles N’Zogbia.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark