Ekstra Bladet

GNEN SPRØJTE

Ore og Aston Villa, efter at redningen i Premier League er en realitet

-

PRIVATFOTO siger Jores Okore, der på grund af knæproblem­er kæmper til sidste øjeblik for at være med i lørdagens kamp.

I finalen venter de forsvarend­e FA Cup- vindere Arsenal. Som storfavori­tter med en offensiv og velsmurt motor, der ville gøre selv en Mercedes- mekaniker misundelig. Når Okore forhåbentl­ig stiller sig klar på Wembleys grønne tæppe, kan han stirre lige ind i øjnene på Alexis Sánchez, Mesut Özil, Olivier Giroud, Aaron Ramsey og alle de andre Arsenal- stjerner.

– Hvad forventer du af kampen?

– At det bliver en rigtig svær kamp. Arsenal er et rigtig godt hold, der spiller godt og hurtig fodbold og kan skabe meget ud af ingenting.

– Arsenal har virket skræmmende i dette 2015 - hvordan skal I overhovede­t slå dem?

– Vi skal holde os inde i kampen og ikke komme bagud for hurtigt. Kan vi holde 0- 0 i størstedel­en af kampen, bliver de frustrered­e og forcerer deres spil. Så kommer vores muligheder i 2. halvleg, hvor kampen vil åbne sig, siger Okore, der ikke lægger op til en betondefen­siv, men en intelligen­t offensiv uden oversatsni­nger.

Selv forventer han at komme under pres, så opgaven bliver at være tændt og opmærksom. Så tror han på, at øllet og champagnen kan flyde mere end på billedet her på siderne.

sune@ eb.dk; gisle@ eb.dk

Fa Cup- finale: Aston VillaArsen­al fra kl. 17.30 på 6’eren

 ??  ?? Sådan så der ud i Aston Villas omklædning­srum, da Liverpool var ekspederet ud i FA- cuppens semifinale. Jores Okore ses øverst til venstre.
Sådan så der ud i Aston Villas omklædning­srum, da Liverpool var ekspederet ud i FA- cuppens semifinale. Jores Okore ses øverst til venstre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark