Ekstra Bladet

DF’s clairvoyan­t var indianer i tidligere liv

Karina Due kan tale med dyr og ånder, men hun kan ikke forudsige, hvordan Løkke skaffer flertal for sin første finanslov

- SVERRE QUIST PRIVATFOTO sq@ eb.dk

I dag er Karina Due nyvalgt medlem af Folketinge­t for Dansk Folkeparti.

I sit tidligere liv døde hun som indianerdr­eng i en alder af otte- ti år. Desuden er hun clairvoyan­t og kan tale med dyr.

Det har hun fortalt i Radio24syv, og Ekstra Bladet ringer hende op for at høre, hvordan det hænger sammen. – Er det så noget med, at I vil udstille mig som en landsbytos­se eller sådan noget? siger Karina Due, da hun tager telefonen. – Er du da det? – Nej, det synes jeg absolut ikke. – Nå, jamen så er der ingen grund til det. Men det er noget med, at du har været indianerdr­eng i dit tidligere liv? – Ja. – Hvorfor tror du det?

– Det er ikke noget, jeg tror. Jeg ved det. Det er kommet til mig under en meditation. Det er rigtig svært at forklare, men lige pludselig har man en viden om noget.

Jeg kan fornemme, at jeg døde i den alder. Og det har formentlig været af et slangebid

– Men ved du så eksempelvi­s, hvad du hed som indianerdr­eng? – Nej. Og jeg har altid godt kunne tænke mig at komme til en clairvoyan­t, som kan føre en tilbage til tidligere liv og sådan noget. Jeg har bare aldrig fået taget mig sammen til det. – Ved du så heller ikke, hvilken stamme du tilhørte. – Nej, jeg har bare det her lille billede af en lille indianerdr­eng på otte- ti år med lændeklæde. Og så et spyd – om det er legetøj, eller hvad det er, ved jeg ikke. – Så du ved ikke, om du endte med at blive en flot fyr, eller hvad der skete i indianer- livet? – Nej, jeg kan fornemme, at jeg døde i den alder. Og det Dansk Folkeparti­s nyvalgte Karina Due mener ikke, at hun er en landsbytos­se, men hun ved, at hun har været indianerdr­eng i et tidligere liv.

Jeg har forstået, at du også – kan tale med dyr – er det så derfor, du hedder Due, eller er det tilfældigt? – Jeg tror, det er tilfældigt. Det er et familienav­n. – Jeg hedder Quist, og så kunne det godt være, at der var noget underligt noget med, at jeg så ville være god til at tale med planter? – Nej, det er der ikke.

– O. k. hvad taler du så med dyrene om?

– Når jeg kæler med dem, taler jeg med dem om, hvordan de har det. Om der er noget med hofterne, eller om de har nogle knuder. Så må ejerne tage til dyrlæge, hvis der er noget galt.

Dyr kan også fortælle mig, når ’ nu er det nok’. – Kan du bruge samtalerne i

forhold til dyrevelfær­d, som er en af DF’s mærkesager. – Absolut. Jeg var til et stort møde med alle folketings­kandidater. Landbrug og Fødevarer havde inviteret på besøg hos to konvention­elle landbrug. En kvæg- og en svineprodu­cent. Og da jeg gik der, kunne jeg tydeligt mærke, at dyrene havde det godt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark