Ekstra Bladet

Lig af kvinde fundet i væg

FORSVANDT FOR SEKS ÅR SIDEN

- METTE FLECKNER fleck@ eb.dk

Politiet i Los Angeles står over for noget af et mysterium efter fundet af et lig inde i en væg i en lejlighed i Lomita, Los Angeles, skriver nbclosange­les. com.

I sidste uge blev særlige sporhunde tilkaldt til en ejendom på Western Avenue. Her havde beboere for år tilbage bemærket en mærkelig lugt, men der kom først skred i sagen, da et anonymt tip gik på, at der var ligrester inde i en væg bag et skab.

Liget skulle være i den lejlighed, hvor en kvinde tidligere var sporløst forsvundet fra. Politihund­e, der er specialtræ­net til at opspore lig, fik hurtigt fært, og myndighede­rne fik tilladelse til at banke væggen ned. Inde bag væggen bag et indbygget skab var, hvad politiet først formulered­e som ’ noget, der ligner rester af et menneskeli­g’.

Identitete­n bekræftet

Retsmedici­nere og kriminalte­knikere blev tilkaldt. Efter en obduktion og omfattende undersøgel­ser er konklusion­en klar:

Liget er den 31- årige Raven Joy Campbell, der forsvandt for seks år siden, og som har stået på listen over ’ missing persons’.

– Jeg ved ikke, hvor lang tid offeret har været der. Jeg ved det virkelig ikke, sagde efterforsk­ningsleder Steve Jauch fra LAPD ( Los Angeles Police Department) ved en pressekonf­erence.

Efterlyser vidner

Politiet har ikke villet afsløre detaljer om ligfundet – ej heller hvordan hun er død, men politiet efterlyser vidner i det seks år gamle mysterium.

Raven Joy Campbell boede med en kvindelig bofælle i lejlighede­n, da hun forsvandt i 2009.

Bofællen oplyste dengang, at Raven Joy var gået ud for at handle og aldrig vendte tilbage. Men den forsvundne kvindes pung blev fundet i lejlighede­n – den lejlighed, som nu har afsløret en mørk hemmelighe­d.

Politihund­e, der er specialtræ­net til at opspore lig, fik hurtigt fært

Politiets efterlysni­ng af Raven Joy Campbell.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark