Ekstra Bladet

Miami Vice Ferrari'en kan blive din

- ANDREAS LANG HEDEGAARD

Don Johnson er næsten bedre kendt som helten Sonny Crockett, der sammen med kollegaen Rico delte øretæver ud til badguys i Miami i tv- serien Miami Vice. Men Don Johnson havde en anden kollega, der var mindst lige så kendt; Johnsons hvid Ferrari Testarossa. Og netop den bil kan nu blive din. Den er nemlig sat til salg på Mecum Daytime Auction i Monterey i Californie­n.

Mono specchio

Ferrari USA gav faktisk filmholdet to biler, men den, der nu er til salg, har serienumme­ret 63631 og er fra 1986. Det er en mono specchio, altså har den kun et sidespejl. Indvendigt er der ' mobiltelef­on’, beige el- be- tjente lædersæder, elruder, centrallås og air- condition.

Den hvide Ferrari har været opmagasine­ret fra 1990 til i dag, så tælleren står kun på 25.949 km. For nyligt er der blevet lavet et service på bilen til 54.000 kr., hvor den 4,9- liters 12- cylindrede boxermotor med 396 hk har været ude af bilen.

Hvor mange penge, bilen vil indbringe, er endnu ikke til at vide, for den bortauktio­neres først d. 15. august. Men den anden Testarossa fra serien blev dog solgt i december sidste år for hele 11 millioner kr.

Nu kan du rulle som Don Johnson i Miami Vice – så bliver det ikke mere 80’er. Bemærk det enkelte sidespejl, Ferrari kaldte det mono specchio.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark