Ekstra Bladet

Det syge væsen

-

. g a d r ø l t e d a l B a r t s k E Jeg læste i Ekstra Bladet i lørdags om Knud Jacobsens oplevelser på Hvidovre Hospital, hvor han var tvunget til fem døgns faste, fordi hans operaton blev udsat hele tiden. Men det er, hvad man byder ældre mennesker.

Min hustru søgte i foråret 2014 læge med et dårligt knæ. Hun blev henvist til en specialist på Hvidovre Hospital, specialist­en, som undersøgte hende, sagde, at de ikke kunne gøre mere for hende.

Senere fik hun en indkaldels­e fra Hvidovre Hospital, at hun skulle indlægges og have et nyt knæ, hvilket skete 28. oktober 2014. Min hustru blev noget overraket, da hun erfarede, at den kirurg, der skulle operere hende, var den samme, som havde sagt, at de ikke kunne gøre mere for hende! Peter Kjeldsen Brøndby Nord Vej, Brøndby Jeg kan godt forstå, elefantern­e fra Cirkus Arena gik amok forleden. Disse store dyr hører overhovede­t ikke hjemme i et cirkus!

De bliver pakket sammen og ud igen efter ofte lang transport tid i lastbil, når de skal optræde ved endnu en forestilli­ng. Det er sgu stressende og forfærdeli­gt for dyrene, men til stor morskab for publikum, som syntes, det er fantastisk at en elefant kan sidde ned og Den evige opsplitnin­g og sammenlægn­ing af diverse ministerie­r koster kassen, påpeger A. Rasmussen og spørger, hvor mange hospitalss­enge vi kunne købe i stedet? Flytterode­t her er i øvrigt fra Roskilde Kommune ARKIVFOTO: PETER HOVE OLESEN/ POLFOTO give ’ pote’ eller trille med en bold.

Dyrenes liv i et omrejsende cirkus som ikke hører nogen steder hjemme!

Heldigvis ved jeg, at Dyrenes Beskyttels­e arbejder på at få Folketinge­t til at forbyde elefanter i cirkus – det samme gælder søløver og Zebraer. Jeg håber, det lykkes. Jeg kan overhovede­t ikke se det er morsomt – det er dyremishan­dling.

Cirkusfolk­ene må nøjes med at have menneskedy­ret

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark