Ekstra Bladet

Urimelig hetz Jeg er åben for enhver undersøgel­se

-

Morten Messerschm­idt, der selv mener, han er udsat for en urimelig hetz, har ikke tænkt sig at lægge bilagene fra de to fonde frem. Kun hvis andre EU- parlamenta­rikere vil gøre det samme. er den praksis, der gælder i Europa- Parlamente­t, og som er genstand for vores revision og forhåndsgo­dkendelse. Den sejltur, vi havde for at oplyse danskerne om EU, fandt sted i sommeren 2013, og kommunalva­lget var tre måneder efter. Så reglerne er overholdt til punkt og prikke.

Hvis han skal offentligg­øre bilagene, så bør der også rejses krav om, at de andre danske EUparlamen­tarikere gør det samme

Ingen bilag

Morten Messerschm­idt understreg­er, at han ingen intentione­r har om selv lægge bilagene frem fra FELD og MELD.

Han understreg­er, at hvis han skal offentligg­øre bilagene, så bør der også rejses krav om, at de andre danske EU- parlamenta­rikere gør det samme.

– I et retssamfun­d gælder der de samme regler for alle. Vi har overholdt samtlige regler. Der kan ikke sættes en finger på noget som helst.

– Du har om nogen været en frontkæmpe­r for åbenhed i EUsystemet. Skulle så du ikke gå forrest her med et godt eksempel?

– Jeg har stillet et utal af forslag om bedre og mere åbenhed. Det vil vi meget gerne efterleve, når alle andre gør det. Jeg synes at kunne mindes, at Ekstra Bladet også er tilhænger af åben- hed. Fremlægger I jeres regnskaber? Fremlægger I jeres indtægter for porno- siderne på de bagerste sider? Hvorfor gør I ikke det, når I er frontkæmpe­re for åbenhed? lyder det fra Messerschm­idt, der konstatere­r:

– Du skal i hvert fald ikke sidde og fremføre, at jeg har en anløben moral, hvis I ikke selv er villige til at stå på mål for det.

Om kritikken fra Margrete Auken om dobbeltmor­al lyder det fra Messerschm­idt:

– Jeg er så rørt over den kærlige, nærmest moderlige omsorg, Margrete Auken viser for min person. Jeg kan nærmest ikke holde tårerne tilbage.

– Har du fået et vink med en vognstang fra DF- toppen i forbindels­e med din Facebook- opdatering?

– Den Facebook- opdate-

Alt sammen er insinuatio­ner, falske og forblommed­e påstande, hensigtser­klæringer og hvad ved jeg

ring har jeg skrevet fuldstændi­g på egen hånd, fordi det er mig, som er genstand for denne totalt urimelige hetz, som er aldeles grundløs.

– Hvis der bare var en eneste konkret ting, I kunne komme med, men det er der ikke.

– Alt sammen er insinuatio­ner, falske og forblommed­e påstande, hensigtser­klæringer og hvad ved jeg.

 ?? FOTO: TOR BIRK TRADS/ INFORMATIO­N ??
FOTO: TOR BIRK TRADS/ INFORMATIO­N

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark