Ekstra Bladet

Steen Lund, vinder af sæson 3:

- KICKI SØS BENGTSEN kicki@ eb.dk

Parret Faxe og Frimodt spås gode chancer for at ende i årets ’ Vild med dans’- finale. Den tidligere profession­elle danser vandt i 2006 konkurrenc­en sammen med håndboldsp­illeren Christina Roslyng, og han er ikke i tvivl om, hvem der ender i årets finale:

– Det ligger i kortene, at det bliver Faxe og Søs Egelind.

– Det, der er med til at afgøre, hvem der ender i finalen, er, hvordan dommerne præger programmet. Og jeg mener ikke præger i forhold til, hvem der er gode til at danse, men i forhold til, hvem de synes, der er søde og rare, og det synes jeg fandeme er ærgerligt, siger Steen Lund, der derfor vurderer, at John Faxes og Søs Egelinds dommertækk­e vil bane vejen for dem frem til finalen. Fredag efter fredag sidder flere hundredtus­inder af seere klistret til skærmen, når kendisser som Søs Egelind, John Faxe og Karen Mukupa svinger ben og hofter med hjælp fra deres profession­elle danse- partnere.

Med otte par tilbage på dansegulve­t er seerhittet ’ Vild med dans’ i aften halvvejs gennem sin 12. sæson.

I den anledning har Ekstra Bladet taget en snak med en række tidligere vindere for at høre, hvilken ny- danser de tror, valser sejren hjem i år. Og særligt to navne går igen: John Faxe Jensen og Søs Egelind. Søs Egelind og Mads Vad kommer til at gå hele vejen i år, lyder ( spå) dommen fra flere tidligere vindere.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT
FOTO: MOGENS FLINDT ?? Favoritpar
FOTO: MOGENS FLINDT FOTO: MOGENS FLINDT Favoritpar
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark