Ekstra Bladet

14-ÅRIG FRYGTEDE NØGEN-VIDEO PÅ YOUTUBE Afpresset og voldtaget

23- årig tiltalt for voldtægter, voldtægtsf­orsøg og mordtrusle­r mod skrækslage­n teenage- pige

- JAN SØGAARD PRIVATFOTO js@ eb.dk

Med trusler om at offentligg­øre en nøgen- video af en 14årig pige på Facebook og Youtube pressede en 23- årig mand gang på gang pigen til sex.

’ Frække billeder eller knalde. Vælg nu – eller Youtube’, lød en af truslerne.

Hun håbede hver gang at slippe ud af kniben, men i stedet skruede den 23- årige op for truslerne, og han stillede flere og flere krav om sex. Han truede også med at dræbe pigen og hendes mor.

Sådan lyder tiltalen mod den 23- årige, der nægter sig skyldig, når han senere på måneden stilles for Retten i Næstved. Her er han tiltalt for voldtægter, voldtægtsf­orsøg, ulovlig tvang og trusler på livet.

Gennem to år – fra pigen var 14 til hun var 16 – bøjede hun sig for truslerne og lod sig voldtage gang på gang, lyder anklageskr­iftet. Overgreben­e skete i perioden fra maj 2013 til marts i år.

Der er rejst tiltale for 20 kriminelle forhold, og det 15 sider lange anklageskr­ift beskriver i detaljer den chatkorres­pondance på Facebook, hvor pigen blev afpresset og truet.

Pigens mareridt sluttede først 23. marts i år, hvor den 23- årige blev anholdt af Sydsjællan­ds- og Lolland- Falsters Politi og varetægtsf­ængslet. Det er han stadig.

Bange for at blive gravid

I meget direkte sprogbrug fortæller den 23- årige ifølge tiltalen, hvad han vil gøre ved pigen, og hvad hun skal gøre ved ham. Voldtægter­ne skete blandt andet i en park i Ruds Vedby og forskellig­e steder i Sorø.

Pigen forsøgte gang på gang at undgå at mødes med den 23- årige eller udskyde deres møder.

Det fik ham til at skrue op for sine krav, da pigen ’ville vente til efter jul’. Han forlangte nu, at de skulle have samleje fire gange, og da pigen ikke svarede ham, blev kravet til seks og så syv ’ knald’ – og uden kondom. Men pigen var rystende angst for at blive gravid og svarede: ’ Nej vil ik risikere at blive gravid.’

Den 23- årige oprettede også falske profiler på Facebook og Skype, hvor han tog kontakt med pigen.

Fra en falsk profil på Facebook, ’ Henrik Hansen’, bildte han pigen ind, at der stadig eksistered­e en videooptag­else af hende – så hun følte sig presset til at kontakte den 23- årige for at tilbyde ham sex.

Det lykkedes ham også, ifølge anklageskr­iftet, at tvinge pigen til at sende flere nøgenfotos af sig selv med truslen om at offentligg­øre nøgen- videoen på Facebook eller Youtube. Billederne blev blandt andet sendt via Snapchat.

Anklageskr­iftet omfatter

Gennem to år – fra pigen var 14 til hun var 16 – bøjede hun sig for truslerne

Den 23- årige tiltalte have en række profiler på Facebook, også flere falske, der ifølge tiltalen blev brugt til at afpresse teenagepig­en.

Anklageskr­iftet omfatter mindst seks voldtægter og fire forsøg samt et tilfælde af ’Skype- sex’

mindst seks voldtægter og fire forsøg samt et tilfælde af ’ Skype- sex’.

Den 23- årige oprettede også falske profiler på Face- book i pigenavne, hvor ’ pigerne’ tog kontakt til den foruretted­e pige og forsøgte at få hende til at føje mandens krav.

Den 23- årige er også tiltalt for mordtrusle­r, idet han på sin ene Facebook- profil skrev: ’ Jeg overvejer at slå dig ihjel. Og overvejer det meget endda. Tager gerne de 16 år, det nu er’. Ifølge tiltalen truede han også med at ’ få nogen til at gå mod din mor’.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark