Ekstra Bladet

FANS: KLUBBEN

– Vi er enormt uforståend­e over for hans degraderin­g. Vi mener ikke, at klubbens udmeldinge­r om sportslige årsager holder vand, siger Peter Sandvig fra de uofficiell­e fans

- JIMMI WILLEMOES JENSEN GISLE THORSEN

Da Odense Bulldogs i august spillede sæsonens første træningska­mp på hjemmebane, havde de uofficiell­e fans i Topdogs Odense et banner med.

’ For evigt, for altid, for X! I smadrer vores klub!’, lød teksten. X er Morten Andreasens kælenavn, og der blev også

sunget til

støtte for kaptajnen.

– Vi er enormt uforståend­e over for hans degraderin­g. Vi mener ikke, at klubbens udmeldinge­r om sportslige årsager holder vand. Morten Andreasen er god nok til at være med inde omkring landsholde­t, men ikke god nok til et hold, der blev slået ud i fire kampe i slutspille­t i sidste sæson!

– Det forstår vi ikke, siger Peter Sandvig, der er talsmand for de omkring 100 personer, der er tilknyttet Topdogs.

Gruppering­en peger i stedet for de sportslige årsager på, at Morten Andreasens var en aktiv mand, da spillere og klubber tidligere på året kom på kollisions­kurs i forbindels­e med forhandlin­ger om en overenskom­st.

– Vi mener, at Morten er en utrolig loyal person. Nu er han blevet straffet af den klub, han altid har været loyal over for. Vi ved godt, at

vores støtte til ham ikke er så velset af alle, og at nogle helst ser, at sagen bliver begravet.

– Men han er blevet behandlet uretfærdig­t, og det er ikke en opførsel, som vi mener repræsente­rer vores klubs værdier: Loyalitet, sammenhold, og at man gør tingene på en ordentlig måde, siger Peter Sandvig, der mener, at det er paradoksal­t, at Henrik Benjaminse­n har sagt, at Andreasen ikke har en chance for at komme tilbage på holdet igen.

– Hvis man er sat af, fordi man ikke god nok, så må man mene, at man kan gøre sig god nok igen. Vi er skuffede over nogle personers handlinger, som gør, at klubben kommer til at se enormt dårlig ud i hele Danmark. Vi havde forventet en vis profession­alisme og ordentligh­ed, men det har ikke været tilfældet her, siger talsmanden fra Topdogs Odense med klar adresse til især den sportsligt ansvarlige Henrik Benjaminse­n.

En uheldig sag

Rent vokalt har gruppering­en støttet den degradered­e kaptajn, når Odense Bulldogs har spillet i denne sæson, og sagen er fortsat et hedt samtaleemn­e blandt Odense- tilhængern­e.

Men mens Topdogs Odense har taget meget klar stilling til, hvem de støtter i konflikten, vælger den officielle fanklub, Odense Bull-

Han er blevet behandlet uretfærdig­t, og det er ikke en opførsel, som vi mener repræsente­rer vores klubs værdier

 ?? PRIVATFOTO ?? Dette støttebann­er for Morten Andreasen havde de uofficiell­e fans i Topdogs med i august til Odense Bulldogs første træningska­mp. X er Mortens kælenavn.
PRIVATFOTO Dette støttebann­er for Morten Andreasen havde de uofficiell­e fans i Topdogs med i august til Odense Bulldogs første træningska­mp. X er Mortens kælenavn.
 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Morten Andreasen da han fik spilletid for Odense Bulldogs’
bedste hold.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Morten Andreasen da han fik spilletid for Odense Bulldogs’ bedste hold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark