Ekstra Bladet

Tid til revanche

- ANDERS STOFFER MOGENS JENSEN trav@ eb.dk

Ultimate Wine vandt Hoppederby­et i august foran Verify Dust. Der kan blive revanche, når travbanen i Odense søndag inviterer til Grand Circle 4års Hoppechamp­ionat.

Peter Jensens Verify Dust har to andenplads­er med til Fyn. En fra Hoppederby­et og en fra Aalborg Hoppechamp­ionat. Han ser gerne vinderen af Jydsk 4- årings Grand Prix tilbage på vinderplad­sen.

– Jeg vil da blive utrolig glad, hvis det er tilfældet. Verify Dust har vist, den tilhører de bedste i årgangen, siger Peter Jensen til Eks- tra Bladet og fortsætter:

– Selv om det er blevet til andenplads­er, har Verify Dust gået nogle fine løb. I Odense har den spor i anden række bag startvogne­n, men den er lige bag hurtige heste, så jeg tror, at det bliver et fint løb for den og Jeppe Juel.

I Odense er der også DM for 5- årige hopper, og det løb kan forlænge Verify Dusts løbskarrie­re.

– Der er mere at jagte næste år. For mig at se rummer Verify Dust, mere end den har vist. Desværre har den haft problemer med bentøjet og halsen. Hvis det sætter sig, så har hoppen en spændende fremtid, for så kan vi træne mere kontinuerl­igt. Det er for tidligt at sige, om den når helt op i den øverste elite, men den har gode forudsætni­nger. Den er hurtig fra start, stabil i løbene og let at køre, siger Peter Jensen.

Han spiller i øvrigt på to kort i løbet, hvor han også har Viola Vang med.

– Den kommer uden sko for første gang i karrieren, og så får den et lukket hovedlag på. Det er en hest, der har tjent alt for lidt i forhold til kapacitet, siger nordjyden.

 ?? FOTO: MARTIN TIMM HOLMSTAV ??
FOTO: MARTIN TIMM HOLMSTAV

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark