Ekstra Bladet

V75- guide: Hvem vinder Svampen

-

18 milli- Lørdagens syverpulje: oner kroner

Kl. 16.20 Lørdagens spilstop:

Örebro travLørdag­ens bane: bane er en 1000- meters bane med et af Sveriges korteste opløb på kun 175 meter. Det giver fordel til førerheste­ne.

Svampen Lørdagens storløb: et løb for to- årseliten har samlet 12 heste. Ekstra Bladets favorit til sejren er hjemmebane- håbet M. T. Le Bron ( 2 i V75- 5), der kommer som ubesejret i sine hidtidige to starter. Åke Lindbloms hest har fået et perfekt startspor to, og hesten viste sidst på Solvalla, at den kan åbne hurtigt fra start, og kommer parret først til føringen, bliver det svært for konkurrent­erne.

– Jeg synes så absolut, han har kapacitet til at kæmpe med længst fremme. Han er vældig rar og fin at køre – klog og fornuftig med stor lungekapac­itet. Han tager også enorme skridt, siger træneren Åke Lindblom til kanal 75.

Only The Lørdagens sikre: Winner ( 1 I V75- 6) galoperede ganske vist senest, Jorma Kontio kørte hesten, men den finske kusk har tidligere vundet med den. I sin seneste start viste Only The Winner stort mod ved at svare for flere angreb bagfra og alligevel vinde en sikker sejr, og denne gang er løbet 500 meter kortere.

HjemmebaLø­rdagens kusk: nens Åke Lindblom, kan få en af sine bedste V75- dage. Den 61- årige træner stiller til start med Ekstra Bladets favorit til sejren i hovedløbet, og i V75- 2, stiller han til start med staldens måske bedste hest Sauveur ( 2). Hesten løb et fantastisk løb i sin seneste start over den velvoksne distance 3140 meter med voltestart og sejrede med kræfter i behold i en tid, der var meget tæt på verdensrek­orden. Denne gang er løbet 500 meter kortere, hvilket ikke er nogen fordel for den stærke hest, men præstation­en seneste aftvinger respekt.

– 2640 meter og hjemmebane­n er gode forudsætni­nger, siger Åke Lindblom.

tm FC Fredericia­s angriber Dennis Høegh sparkede en lystavle i sort, da han sendte et forfærdeli­gt skud afsted mod mål mod Vejle. Og den afbrænder kan bliver dyr.

– Da vi købte den tilbage i 2010, kostede den 600.000 kroner. Så den er ikke billig. Jeg ved ikke helt, hvordan det kunne ske, for skuddet var ikke særlig hårdt fra Dennis.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark