Ekstra Bladet

TIL S MMER

-

– Vi synes, vi har en konkurrenc­edygtig trup, som kan opfylde vores målsaetnin­g om top tre og et mål om at komme langt i pokalturne­ringen, siger Troels Bech. Løntunge spillere Med kontraktud­løb naeste sommer for løntunge spillere som Johan Elmander, Martin Ørnskov, Ronnie Schwartz og Michael Almebäck kan Troels Bech se frem til et travlt transfervi­ndue. Sportsdire­ktøren erkender også, at der ventes meget større udskiftnin­g hen over sommeren på Vestegnen.

– Vi forbereder os naturligvi­s på transfervi­nduet i januar, men vi har lige nu mest fokus på sommerens transfervi­ndue. Her vil vi vaere mere aktive, og det kan blive mere hektisk, fastslår Troels Bech.

Han erkender, at toppriorit­eten lige nu er at få en afklaring med, hvad der skal ske i forhold til Daniel Agger, der også står med kontraktud­løb til sommer.

– Daniel er en højt prioritere­t spiller. Og vi glaeder os til at fortaelle, når der er noget konkret, siger Troels Bech, der ikke vil love en afklaring i forhold til Daniel Agger, inden Brøndby sender spillerne på vinterferi­e efter søndagens kamp mod FC Nordsjaell­and.

– Vi er opmaerksom­me på, at flere spillere kan stå i en situation efter nytår, hvor de frit kan forhandle til anden side. Men det er jo betingelse­rne, fastslår sportsdire­ktøren, der ikke har så meget at sige til rygterne om Rasmus Falk og Brøndby.

– Jeg kan ikke kommentere, hvilke spillere vi holder øje med. Jeg kender Rasmus godt fra vores faelles fortid i OB, og han er en profil i Superligae­n, siger Troels Bech. Johan Elmander forsvinder til sommer. Det betyder, at Brøndby skal styrke den forreste linje med mindst en staerk angriber. Det er en dyr post at besaette, men Brøndby får frigivet midler fra de mange spillere, som står med kontraktud­løb til sommer. Fredrik Semb Berge skal saelges eller gives vaek. Dario Dumic og Martin Ørnskov forsvinder til sommer. Der skal en ny permanent makker ind til Daniel Agger. Polakken Marcin Kaminski er topkandida­t lige nu.

mgw@eb.dk; miq@eb.dk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark