Ekstra Bladet

Agger: Pointene det vigtigste

-

Slutspurte­n til afslutning­en på Superligae­n er i gang.

I maj venter syv kampe, hvor de mest interessan­te spørgsmål er, hvem der vinder sølv og bronze.

Brøndby skal ind på en af de to pladser for at opfylde målsaetnin­gen for saesonen.

En målsaetnin­g, som Daniel Agger stadig tror på, og som med sejren over AGF stadig er inden for raekkevidd­e.

– Vi rejste os og fik sejren. Vi var enige om, at det ikke behøvede at se kønt ud. Det vigtigste er at få point ind på kontoen, som Daniel Agger formulerer det.

Han kom i fokus, da han braendte et straffespa­rk ved stillingen 0-1. Han ramte overligger­en, og bolden sprang i spil igen.

– Der er altid en risiko ved at sparke højt. Men den sad ellers, hvor den skulle, forklarer Daniel Agger, der allerede havde lokket Steffen Rasmussen til den modsatte side.

Svaer udfordring

Nu venter en svaer udfordring søndag ude mod AaB. Et hold, Brøndby har tabt til i begge opgør hidtil i denne saeson. Tilbage i september tabte Brøndby 1-4 i et opgør, hvor ikke meget fungerede.

– Vi har mig bekendt ikke mødt dem under Auri, smiler Daniel Agger, der erkender, at det bliver en stor udfordring.

– AaB er et staerkt spillende mandskab. Hvis vi skal have point med hjem, skal vi have energi ind i holdet, så vi har overskud til at gå op og stresse dem, påpeger han.

Anfører Thomas Kahlenberg var maerket og medtaget efter 2-1-sejren, hvor han havde tredjesids­te fod på bolden, inden den gik i mål.

– Jeg var lidt maerket og medtaget, men heldigvis rakte det til tre point. Det var vigtigt med en sejr for at holde snor i toppen.

– Nu ved vi, hvad der venter mod AaB. Det er en såkaldt seks points kamp, hvor meget står på spil. De to tidligere kampe i saesonen, hvor vi har spillet mod dem, har vi ramt dårlige dage. Det skal ikke ske igen, påpeger Thomas Kahlenberg.

mgw Så er det ud! Morten Duncan var ikke helt tilfreds med dommer Peter Rasmussens afgørelse.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark