Ekstra Bladet

Lad os hylde de små!

-

måske ikke så voldsomt, når de mindste DET LYDER hunde i kennelen bjaeffer, men hvis biddet er en bulldog vaerdig, så skal de nok vinde respekt.

Lige praecis sådan bider Leicester i Premier League, og vi har da også vores helt egen udgave i Superligae­n, nemlig Sønderjysk­E.

Mens Leicester imponerede, holdt 4-0-party uden Vardy mod ferie-klar Swansea og dermed er snublende naer et sensations­mesterskab, så er Sønderjysk­E’s praestatio­n ikke meget ringere.

kommer ikke til at vaelte FCK af NEJ, SØNDERJYDE­RNE pinden, men skal nok i højere grad kigge nedad i tabellen, hvor specielt FCM er ved at finde sig selv, hvis den – ja, sensatione­lle – andenplads skal bevares.

Lige nu må man blot konstatere, at Sønderjysk­E er i forrygende form.

er besejret inden for de seneste fem BÅDE FCM OG AAB kampe, og der er ikke noget til hinder for, at et intenst fightende og hårdtarbej­dende Sønderjysk­E-mandskab kan bevare den position som toer i Superligae­n.

De skaber nemlig overrasken­de mange chancer, er ikke bange for at bringe mange folk med frem – og de er temmelig underholde­nde at se på. Prøv det …

Jamen, så skal Sønderjysk­E jo spille i Europa, og så mister Danmark vildt mange point, vil nogle jamre

Absalonsen, SPILLERE SOM JOHAN Tommy Bechmann og Nicolaj Madsen har imponeret voldsomt – og selv om det stadig er undertegne­des holdning, at Glen Riddershol­m burde have vaeret Årets Traener, så er Jakob Michelsens arbejde outstandin­g.

Sønderjysk­E jo spille i Europa, og så mister Danmark vildt mange point, vil nogle jamre.

Tør øjnene – sådan er gamet, og med et skarpt skud tilbage til Leicester og deres manager Ranieri, så sagde han, at han da godt ved, at Barcelona naeppe ryster i støvlerne over udsigten til at møde Leicester.

både Leicester og Sønderjysk­E skal vaere SANDT, MEN mere end velkomne i Champions League og Europa League. Lad os hylde de små – for det gør kun fodbolden endnu mere fascineren­de, at de af og til stikker en kaep i hjulet på de store.

regner både FCK og Brøndby sig blandt,

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark