Ekstra Bladet

Thorsen glaeder sig til at pumpe rytmer og sprede glaede

-

For lidt mere end et år siden tog livet en seriøs drejning for dengang 17-årige Thor Mikkelsen. Han gik hele vejen i ’Danmark har talent’ og beatboxede sig vej helt ud i danskernes hjerter under navnet Thorsen.

– Efter ’Talent’ gik det helt amok, fortaeller han og kan samtidig berette om over 100 spillejobs rundt om i landet efter sejren i det populaere tv-program.

Han spillede blandt andet på Roskilde Festival, hvor han optrådte sammen med Lars H.U.G., og for tredje gang har han vundet DM i beatbox. Han har om nogen vaeret med til at saette beatboxing på Danmarksko­rtet.

Rytmer og glade dage

28. april gaelder det dog hverken scenen i ’Talent’, Roskilde Festival eller DM. Der gaelder det Tre-for Park og finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbo­ld, hvor Thorsen kommer og giver de mange på laegterne en fest.

Jeg har aldrig rigtig gået til fodbold, for det var ikke lige mig. Men når vi spillede, var jeg altid målmand

Her skal han optraede sammen med trommeslag­eren Lars Storck, som yderligere har to trommeslag­ere med.

– Folk kan godt forvente at skulle op at stå. Det bliver en hype, en masse rytmer og glade dage, lover Thorsen, som også håber på mange mennesker på laegterne.

Der er gratis entré til finalerne, så der er i hvert fald ingen undskyldni­ng for ikke at komme og blive en del af en fest med rytmer og glade dage.

Bedst med haenderne

Thorsen har aldrig selv vaeret den store fodboldspi­ller, men har altid vaeret bedst med haenderne. Det er han stadig. Nu pumper han rytmer ud mellem dem, men når der blev spillet fodbold i skolegårde­n, brugte han dem til at stå på mål.

– Jeg har aldrig rigtig gået Thorsen vandt ’Danmark har Talent’ og 250.000 kroner i 2015. Nu glaeder han sig til at komme og fyre den af ved finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbo­ld.

til fodbold, for det var ikke lige mig. Men når vi spillede, var jeg altid målmand. Jeg er ikke så god til at bruge mine fødder, men bedre til at bruge mine haender, siger han med et grin.

Ved finalerne i Odense

slipper Thorsen for at skulle ind og vogte målet – det lader vi de fire finalister om – men han vil til gengaeld servere svedige beats og laekre rytmer for alle de fremmødte og sørge for en fest på Tre-for Park. Alder: 18 år By: Vanløse, København Kendt fra: ’Danmark har talent’ 2015 Andre meritter: Dobbelt danmarksme­ster i beatboxing Til daglig: Har siden sommeren 2015 levet af sin musik

 ?? FOTO: LIZETTE MIKKELSEN FOTO: POUL GREGERSEN ?? minutter skulle der gå, før Laura Nielsen i Sct. Hans Skoles mål blev passeret i ordinaer spilletid.
FOTO: LIZETTE MIKKELSEN FOTO: POUL GREGERSEN minutter skulle der gå, før Laura Nielsen i Sct. Hans Skoles mål blev passeret i ordinaer spilletid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark