Ekstra Bladet

Pande båndet

Anfører Casper Dyrholm er en nordjysk kriger og uundvaerli­g for Karensmind­esko len

-

Det er det første, han hiver af, når han jubler efter en sejr. Men pandebånde­t sidder alligevel godt fast på Casper Dyrholms lange lokker, når han er i kamp for Ka-rensmindes­kolen. Derfor har han fået tilnavnet, som nu har fulgt den jordnaere anfører helt til finalen i Odense.

Men der har vaeret langt fra C-holdet i klubben til finalen i Ekstra Bladet Skolefodbo­ld for den sympatiske anfører. Intet er kommet af sig selv, men gennem masser af traening og hård selvtraeni­ng.

– Det er kommet de senere år. Jeg har måske aldrig vaeret det største talent, men er nået langt med hårdt arbejde. At gå fra at spille på C-holdet tila t spillemed på skolefodbo­ldholdets k erikke af sig selv. Hvis jeg ikke havde traenet, som jeg gjorde, havde jeg nok ikke engang vaeret med på holdet i dag, sagde han efter semifinale­n.

– Det er naesten ikke til at beskrive. Det er en ret vild rejse. Det er kommet af at have spillet mange timer ude i haven. Men den er ikke slut endnu. Nu tager vi fandeme også den sidste.

Nordjysk kriger

Han er en af de bedste nu og er uundvaerli­g for Karensmind­eskolen, hvor han går forrest hver gang holdet går på banen. I finalen skal ’Pandebånde­t’ endnu en gang lede tropperne. I kvartfinal­en sørgede han for den afgørende scoring

og brølede sin jubel ud, og i semifinale­n var han ikke til at passere i bagerste kaede. Han er holdets defensive trumf og indpisker. Med sin gejst og vilje er han med til at hive sine holdkammer­ater op. Han ser op til Real Madrids Sergio Ramos og kan godt se ligheder mellem sig selv og stjerne forsvarere­n.

– Vi har lidt af den samme fandenivol­dskhed, forklarer han.

Fuldstaend­ig sindssygt

Det er en helt naturlig ting for ham at gå forrest nu. Hård selvtraeni­ng og masser af timer i haven har betalt sig for den nordjyske kriger.

På klubholdet spiller han s ammerolles­o m på skoleholde­t. N ae stenalle Karensmind­e-drengenes piller til daglig sammen i Støvring IF. Det giver dem en god indbyrdes forståelse, så selv om ’Pandebånde­t’ godt kan finde på at traekke frem og dermed ud af forsvarska­eden, er det ikke noget, der skaber panik blandt medspiller­ne. Han er god til at føre bolden frem og løber også ofte for at kompensere for sine holdkammer­ater.

Nu gaelder det finalen i Odense for Karensmind­e drengene.

– Det er naesten ikke til at beskrive. Det er fuldstaend­ig sindssygt. Vi er blandt de to bedste drengehold i Danmark. Det bliver så vildt at spille finale.

’Pandebånde­t’ kommer til at stå over for en lille og lynhurtig opgave, når de møder Borupgårds­kolen og deres rapfodede spillere. Der bliver nok at se til for Casper Dyrholm, som nok skal passe på med at komme for langt frem og haenge, for så kan Borupgård-drengene udnytte det store bagrum, det efterlader. Der bliver brug for hans hårdhed i duellerne, forpå fysikken er Karensmind­e skolen overlegen. Det skal de udnytte i finalen.

Vi er blandt de to bedste drengehold i Danmark. Det bliver så vildt at spille finale

 ?? FOTO: HENRIK SCHOU ?? Casper ’Pandebånde­t’ Dyrholm har netop scoret det afgørende mål til 2-1 mod Kragelunds­kolen og starter som altid sin jubel med det elskede pandebånd på.
FOTO: HENRIK SCHOU Casper ’Pandebånde­t’ Dyrholm har netop scoret det afgørende mål til 2-1 mod Kragelunds­kolen og starter som altid sin jubel med det elskede pandebånd på.
 ?? FOTO: HENRIK SCHOU ?? For virkelig at kunne skrige igennem skal håret have lov at flagre.
FOTO: HENRIK SCHOU For virkelig at kunne skrige igennem skal håret have lov at flagre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark