Ekstra Bladet

små! de hylde os Lad

STORE DRØMME: Efter endnu en flot sejr er det svaert at få armene ned i Sønderjyll­and

- ALLAN PEDERSEN alpe@eb.dk

– Jamen, vi skal da have guld ... Det er vi nødt til.

Tommy Bechmann fyrede bemaerknin­gen af med et stort smil og en øl i hånden. Angrebs-veteranen havde netop fejret en ny personlig succes i form af en gylden scoring til 1-0, og sammen med holdkammer­aterne fik han sat endnu mere fart på

kursen mod medaljer med sejren over FC Nordsjaell­and.

Sidste søndag mod AaB scorede han det sejrsgiven­de mål med brystet – i går var det så en flot detalje med haelen.

Hvad mon så det naeste bliver!

– Med røven, fortsatte han storsmilen­de og fastslog så.

– Ja, hverken denne eller den sidste søndag har tidligere stået på mit repertoire. Så det er usaedvanli­gt. Men naturligvi­s også dejligt, fastslog han, der nu er noteret for otte fuldtraeff­ere i denne saeson.

Hellere de unge

Men typisk for ham er, at det er et tal, som han ikke går

naevnevaer­digt op i. Faktisk havde han hellere set, at nogen af de mål var scoret af de unge på holdet.

– Det betyder jo meget mere for dem end for mig. Så derfor er jeg faktisk mere glad, når det lykkes for dem, bedyrede han og forudså en

’øget risiko’ for medaljer.

– Sådan er det jo, når vi vinder. Men vi viste i dag også noget af det bedste i saesonen rent spillemaes­sigt i den første halve time. Og det er dejligt, at vi som belønning får scoret et rigtigt gennemspil­let mål. De fleste af vores kommer jo enten i forbindels­e med dødbolde eller på hurtige omstilling­er, konstatere­de han, der lige i øjeblikket prøver noget nyt som Sønderjysk­E-spiller.

Ny rolle som favoritter

– Vi var favoritter i dag, og vi er det igen på søndag mod Hobro. Sådan har det ikke vaeret tidligere. Og når man taler om medaljer, står vi i en situation, hvor vi nu skal vinde hver weekend. Det har ikke vaeret nødvendigt i de år, vi har kaempet for at overleve, konstatere­de han, der stadig forhandler om at forlaenge sin kontrakt for yderligere et år.

Og for de forhandlin­ger betyder det ikke noget, om det ender med medaljer og europaeisk deltagelse.

– Ender det med begge dele, får klubben flere penge i kassen. Så kan de give mig et par ekstra nuller. Nej, selv om det er knastørt, vil jeg fastslå, at for mig er der ikke nogen generel målsaetnin­g efter det, vi har nået i dag.

– Vi skal bare kigge på tingene kamp for kamp. Ellers risikerer vi et bagslag, lød meldingen fra den succesrige veteran-angriber, der sammen med holdkammer­a- terne, traener og klubledels­e skal diskutere ny målsaetnin­g på et møde onsdag eller torsdag.

Vi var favoritter i dag, og vi er det igen på søndag mod Hobro. Sådan har det ikke vaeret tidligere

 ??  ??
 ?? FOTO: CHRISTER HOLTE ?? År efter år har Sønderjysk­E spillet for at undgå nedrykning. Det er slut nu. I denne uge skal de nå frem til en ny målsaetnin­g for saesonen, der lige nu peger mod medaljer.
FOTO: CHRISTER HOLTE År efter år har Sønderjysk­E spillet for at undgå nedrykning. Det er slut nu. I denne uge skal de nå frem til en ny målsaetnin­g for saesonen, der lige nu peger mod medaljer.
 ??  ?? 1-0 Tommy Bechmann (26), 1-1 Andreas Maxsø (85), 2-1 Pierre Kanstrup (90+2), 3-1 Nicolaj Madsen (90+4). ------------------------------
1-0 Tommy Bechmann (26), 1-1 Andreas Maxsø (85), 2-1 Pierre Kanstrup (90+2), 3-1 Nicolaj Madsen (90+4). ------------------------------

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark