Ekstra Bladet

Endnu en gang fejlbedømt­e statsminis­teren virkelighe­den

-

politiskol­en har nemlig fra dag ét vaeret en renlivet politisk skandale.

tog det angiveligt for givet, at han ved hjaelp af sin bydreng, tidligere justitsmin­ister Søren Pind (V), kunne gennemtrum­fe Herning-løsningen, der af mange opfattes som en vennetjene­ste til Hernings borgmester.

en gang fejlbedømt­e statsminis­teren virkelighe­den. Hverken støttepart­iet Dansk Folkeparti eller Socialdemo­kratiet var parate til uden videre at laegge stemmer til lokumsafta­len.

justitsmin­ister Pape langt om laenge fundet ud af, at regeringen har opført sig dummere, end politiet tillader. Som han har forklaret: ’Derfor

hånden frem og siger, at skolen ikke raekker vi nu behøver at ligge i Herning.’ Justitsmin­ister Søren Pape (K) har langt om laenge fundet ud af, at regeringen har opført sig dummere, end politiet tillader.

kvajer justitsmin­isteren sig en gang til, nemlig ved at insistere på, at politiskol­en skal have til huse i et nybyggeri til adskillige hundrede millioner og ikke i eksisteren­de bygninger.

kaster han trekløverr­egeringen ud i et nyt andre Dansk Folkeparti­s slagsmål med blandt retsordfør­er, Peter Kofod Poulsen, der har forbløffet med flere fornuftige udtalelser.

han påpeget, at der findes mange brugbare bygninger, som kan ombygges for en brøkdel af, hvad et nybyggeri koster. Hvis folkeparti­sterne

og sosserne står fast, vil justitsmin­isteren snart skulle supplere den fremstrakt­e hånd med at bøje

i støvet. sig

om politiskol­en udstiller, hvor beskidt dansk politik kan vaere. Det understreg­es af, at statsminis­teren og hans embedsmaen­d har mørklagt store dele af forløbet og naegtet at udlevere omkring 80 dokumenter om sagen.

cementerer også, hvor impotent trekløverr­egeringen er. Den er og bliver Lars Løkkes personlige beskaeftig­elses-projekt.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark