Ekstra Bladet

FUCK YOU, FORRAEDER

-

Via Slyngelstu­ens samarbejde med USA’s hemmelige NSA-overvågnin­g fik vi i går udskrift af et opkald fra Thulesen Dahl til Lars Løkke i Strasburg: Statsminis­teren var nede for at hale en en molbo-agtig Europolaft­ale i land.

Tulle: Hey, Lars – har du set, hvor heftigt jeg flirter med Mette Frederikse­n? Løkke: Ja, mon ikke! Fuck dig, din forraeder. Tulle: Så kan du laere det! Jeg finder mig ikke i at blive negligeret.

Løkke: Negligeret? Du laver sgu ikke andet end lort! Her slaver jeg som en idiot, fordi du fik smadret vores Europol-aftale med løfter om, at man sagtens kunne få en saeraftale ... Gu’, ku’ man nikke nej! Og det vidste du også godt. Hun er inderligt velkommen til at overtage dig.

Tulle: Åhr, du er bare skaepperae­d, fordi Mette og jeg er sådan et powerpar!

Løkke: (ler hult) Hvorfor vaelter I mig så bare ikke?? Men det tør I jo ikke, tøsedrenge! I har jo heller ikke flertal for en skid, hvis det kommer til stykket. SF og Alternativ­et vil bede Mette hoppe i havet ... Tulle: Jamen ... og jeg kan ... Løkke: Skulle du ikke lige vente på, at EU’s budget-bisser får skovlen under jeres fifleri med millioner af kr.? Messerschm­idt ligger jo hjemme under dynen og bider negle stadigvaek?

Tulle: Øh, jo. Men Mette siger, hun er ligeglad! Bare vi holder sammen!

Løkke: Nå? God fornøjelse, Mette. Men det er jeg ikke. Og det er dine vaelgere sgu nok heller ikke. Du behøver ikke ringe igen.

 ?? FOTO: LARS KRABBE OG THOMAS LEKFELDT ?? Is på linjen mellem Tulle og Løkke.
FOTO: LARS KRABBE OG THOMAS LEKFELDT Is på linjen mellem Tulle og Løkke.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark