Ekstra Bladet

Naboer: Han smilede altid

-

Den 70-årige betalte for 346 voldtaegte­r og overgreb på Filippiner­ne, der blev streamet til hans computer. Det er fra en lejlighed i et gråt betonbygge­ri i Brøndby Strand, at den 70-årige mand, ifølge anklageskr­iftet, har bestilt voldtaegte­r på nettet. I går var gardinerne rullet ned, men man kunne stadig ane grønne blomster i vinduet. På postkassen står tiltaltes og en kvindes navn.

En nabo til den 70-årige beskriver ham som stille, men flink.

– Han smilede altid og sagde hej, når jeg mødte ham i opgangen, fortaeller en nabo, der har delt opgang med manden i fem år.

Legetøjscy­kler og børnesko ligger spredt på de forskellig­e etager i opgangen. Der er faelles legeplads i den store gård i boligbygge­riet.

Ejer hus i Thailand

Den 70-årige mands Facebookpr­ofil vidner om kaerlighed til familien og rejser i Asien. Saerligt Thailand er tilsynelad­ende flittigt besøgt. I et opslag beskriver manden blandt andet med stolthed, hvordan han ejer et nybygget hus i landet.

En person fra mandens tidligere arbejde fortaeller, at han har kørt som chauffør for dem gennem en årraekke. Han gik egentlig på pension for et par år siden, men kom tilbage og fik nogle afløservag­ter om eftermidda­gen og aftenen, fordi han ikke var klar til at skippe arbejdet helt.

– For et års tid siden undrede vi os over, at vi pludselig ikke hørte mere fra ham, fortaeller han og tilføjer, at der så gik rygter om, at han var blevet faengslet.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ??
FOTO: JAKOB JØRGENSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark