Ekstra Bladet

Politiet finder mulig flugtbil

-

Freden i et boligkvart­er på Kildeagerv­ej i Hasselager ved Aarhus blev tirsdag afbrudt, da en endnu ukendt gerningsma­nd åbnede ild og skød en 30-årig mand på åben gade.

Politiet fik anmeldelse­n kort efter klokken 19, og politiet oplyser nu i en pressemedd­elelse, at den 30-årige mand blev ramt, da han forsøgte at flygte fra stedet.

Den 30-årige blev hurtigt bragt til hospitalet og er nu erklaeret udenfor livsfare.

Ifølge Østjylland­s Politi tyder meget på, at gerningsma­nden efter skudepisod­en flygtede fra stedet i en bil. Tirsdag aften kunne politiet kort efter ankomst til gerningste­det konstatere, at man havde fundet et muligt flugtkøret­øj.

'Køretøjet er nu i politiets varetaegt med henblik på tekniske undersøgel­ser', oplyser politiet i pressemedd­elesen.

Ifølge efterforsk­ningsleder ved Østjylland­s Politi, Lau Thygesen, er det vidner fra området, som har ledt politiet på spor af den formodede flugtbil.

– Vi får et signalemen­t af en bil, som er set køre der fra omkring gerningsti­dspunktet, og det leder os til den bil, som vi nu undersøger for spor, siger Lau Thygesen.

Ifølge politiet er der ikke noget, som på nuvaerende En 30-årig mand blev ramt af skud, da han forsøgte at flygte fra sin gerningsma­nd tirsdag aften.

tidspunkt peger i retning af, at skudepisod­en skulle vaere banderelat­eret.

– Men det er selvfølge noget, som vi fortsat undersøger naermere, siger Lau Thygesen, der ikke kan oplyse, om politiet leder efter en gerningsma­nd,

eller om man har mistanke om flere.

Beboere omkring Kildeagerv­ej fortalte tirsdag aften til Ekstra Bladet, at politiet spaerrede et større område af i forbindels­e med efterforsk­ningen.

Flere beboere blev i den forbindels­e bedt om at køre uden om området.

Samtidig gik betjente fra dør til dør for at afhøre eventuelle vidner til skudepisod­en.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ??
FOTO: ERNST VAN NORDE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark