Ekstra Bladet

Drop hykleriet

-

Der bliver diskuteret om en forhøjet pensionsal­der, som trekløver-regeringen har lavet.

DF og S påstår, at de ikke ønsker at haeve pensionsal­deren, men gør de reelt det?

I 2006 dannede VK-regeringen sammen med DF, RV og S velfaerdsa­ftalen om, at pensionsal­deren skulle stige i takt med levealdere­n, så alle danskerne har udsigt til 14,5 år på folkepensi­on.

I 2014 indgik SR-regeringen sammen med de blå partier en aftale om, at pensionsal­deren i 2030 skulle haeves til 68 år. Trekløverr­egeringen og de radikale har i stedet foreslået at haeve pensionsal­deren til 68 år i 2025.

Alligevel er DF og S skråsikre på, at en forhøjet pensionsal­der vil ramme de nedslidte. Og alligevel fører de skraemmeka­mpagner mod en haevet pensionsal­der i 2025 i stedet for 2030.

Hvordan kan en forhøjet pensionsal­der ramme den nedslidte hårdt i 2025, men ikke i 2030?

Jeg savner politikere, der siger, hvad de mener.

Desvaerre er for mange politiske partier hoppet på den populistis­ke vogn, fordi de kan se potentiale i at score billige point ved at praedike lavere pensionsal­der.

Så kaere S og DF; drop hykleriet og populismen. Vi lever i en tid med politikerl­ede, og det hjaelper ikke ligefrem, når I puster til ilden. Kan I ikke bare vaere aerlige omkring det? Mahmoud Mohammad Mansour Formand for Radikal Ungdom Vejle

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark