Ekstra Bladet

BAY-BAY ARSENAL

Bayern München har naesten booket en plads i kvartfinal­en i Champions League, efter de i aftes udraderede Arsenal

- Emh@eb.dk

Bayern Münchens Thiago – nederst i bunken – har netop scoret til 4-1 og igen ydmyget Arséne Wengers tropper.

Det var et Arsenal-mandskab, der kom til Bayern med dårlige minder fra det seneste opgør mod de sydtyske vaerter, der endte hele 5-1. Hvis London-mandskabet havde håbet på, at Bayern München ville hvile på laurbaerre­ne, så gjorde en Arjen Robben i hopla det helt klart, at det ikke ville vaere tilfaeldet, da han efter 11 minutter lavede sit signaturtr­aek ind i banen og på smukkeste vis curlede bolden op i hjørnet.

Arsène Wengers tropper ville dog ikke give op uden kamp, og da Robert Lewandowsk­i fumlede i eget felt, blev der peget på straffespa­rkspletten. Alexis Sánchez braendte, men var over returen, der endte i nettet. Det kunne vaere blevet endnu bedre kort før pausen, da Mesut Özil pludselig var alene igennem, men Manuel Neuer afvaergede faren.

Fra skurk til helt

Efter pausen måtte Arsenals forsvarsst­yrmand Laurent Koscielny gå ud med en skade. Det udnyttede Bayern-skurken fra første halvleg, Robert Lewandowsk­i, til at stjaele rampelyset. Efter 53 minutter steg han til vejrs på et indlaeg, og så stod der 2-1. Tre minutter efter var polakken igen på spil, da han med en kattepote fandt Tiago, der sikkert kunne sende tyskerne yderligere i front. Syv minutter senere kunne Tiago kalde sig dobbelt målscorer.

Arsenal valgte at fuldende fiaskoen, da de til sidst fumlede foran eget felt, så Thomas Müller kunne saette sidste fod på Bayerns mestervaer­k og gøre det til 5-1.

Aftenens anden kamp mellem Real Madrid og Napoli endte 3-1.

?? FOTO: ALL OVER ?? Overlegne