Ekstra Bladet

DANSK ODDS-REKORD

RAMTE SYV KAMPE LIGE I RØVEN

- JONAS HÜTTEL hut@eb.dk

Juventus’ tur til Sardiniens hovedby Cagliari var så langtfra den sportsbegi­venhed i weekenden, som trak flest mennesker foran skaermen. Blot 6000 danskere fulgte med søndag aften på Eurosport 2, men en af disse seere vil aldrig glemme denne kamp og nok så vigtigt Juventus’ sejr på 2-0.

Også selv han missede hovedparte­n af 2. halvleg, fordi han i stedet vandrede hvileløst rundt i Aalborgs gader fuldstaend­ig ør i hovedet af spaending.

Fejret med Jack Daniels

Kampen var den sidste i en fuldstaend­ig vanvittig Unibet-kupon med syv kampe kombineret til et samlet odds på 179.974 – med en krone som indsats.

– Juventus skulle vinde med to, ellers vandt jeg ingenting. Der stod 1-0 ved pausen, og to minutter inde i 2. halvleg scorer de til 2-0. Jeg taenker, at nu vinder de med 4-0 og kunne slet ikke klare nervepress­et. Så jeg siger til min kone, at jeg går en tur uden at naevne, hvor taet jeg er på. Jeg skulle vaek fra det hele, fortaeller manden til Ekstra Bladet.

Han ønsker at vaere anonym, men vil godt fortaelle, at han er i 60’erne og fra Aalborg. Da han kom tilbage fra sin gåtur, var sejren på praecist to mål en realitet. Det samme var gevinsten på 179.974 kroner, og hvad der ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r Juventus argentinsk­e angriber Gonzalo Higuain fejrer sit andet mål i 2-0-sejren over Cagliari. Resultatet passede i den grad den historiske nordjyske odds-vinder.

– Jeg må indrømme, at jeg blev lidt halvberuse­t. Mandag morgen havde jeg det ikke så godt. Men jeg var helt høj, og det er jeg stadig, siger han.

Ekstra lommepenge

For ikke så langt tid siden stoppede han med at arbejde, så gevinsten skal bruges som ekstra lommepenge hen over de kommende år. Samtidigt bliver der også råd til at forlaenge det flycertifi­kat, som den dygtige og heldige spiller har haft gennem 35 år, men som var ved at blive en tung post på budgettet.

Jeg fortaeller min kone, at jeg havde vundet mange penge. Over 100.000 kroner. Det troede hun ikke på

Endnu et Serie A-mandskab modtog søndag varme tanker fra Aalborg. Torino skulle vinde med praecis to over Pescara, så kuponen var så godt som død, da de efter en times spil var foran med 5-0.

– I de sidste 17 minutter scorede Pescara tre gange, og så blev det spaendende!

Den heldige vinder spiller typisk fire-fem kuponer om ugen efter samme system. Han bruger dagligt en times tid på kampprogra­mmet og research og udvaelger en raekke kampe til handicapkr­ydser. Dem kombinerer han så med to kampe spillet som forskellig­e ciffertips.

I søndagens tilfaelde var fem kampe handicap-krydser udvalgt omkring odds fire-fem. Hertil kombineret med ni forskellig­e ciffertips på både Swansea-Leicester

og Burnley-Chelsea. I alt et system på 81 raekker – med en krone pr. raekke.

– Mange spørger, hvorfor jeg ikke spiller mere end en krone pr. raekke. Men i stedet for at koste 81 kroner ville mit system med eksempelvi­s en raekkepris på en tier koste 810 kroner.

– Man skal også vaere heldig, og jeg vil ikke tabe over 800 kroner. Jeg er ganske udmaerket tilfreds, siger den nye rekordhold­er. Og det kan man egentlig godt forstå .

 ?? FOTO: ALL OVER ??
FOTO: ALL OVER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark