Ekstra Bladet

Nu truer de min søn

- STINE BOLTHER sbo@eb.dk

Efter at formanden for Profession­elle Danske Tatovører i sidste uge stod frem og fortalte om afpresning og trusler fra banden Black Army, er det nu han søn, det går ud over.

– De har stalket mig og fundet frem til mig og min søn på Facebook. De truer os, og det er jo en nem måde at forsøge at skraemme mig på at gå efter min familie, siger Lars Pedersen, formand for Profession­elle Danske Tatovører. Metoden har dog ikke fået Lars Pedersen til at tie stille eller traekke anmeldelse­r om trusler tilbage. Tvaertimod.

– Jeg har anmeldt det til politiet, og de har tilbudt min søn, at han kan få en overfaldsa­larm, så han trygt kan tage i gymnasiet efter ferien på mandag.

Ingen af de fem tatovørfor­retninger, som torsdag i sidste uge havde besøg af tre medlemmer af Black Army, som bad om penge til deres klub, har oplevet repressali­er eller nye besøg.

De åbnede alle fem forretning­erne mandag morgen som normalt.

– Jeg har fået så mange positive henvendels­er, efter at jeg har stået frem. Bl.a. er der mange i Vollsmose, som siger, at det kan godt vaere, at der bor 30 banditter i Vollsmose, men der er altså 1000, som ikke er. De er meget glade for, at jeg saetter et fokus på problemet, siger Lars Pedersen, som på ingen måde er racist.

Kan ikke gøre det alene

– Jeg er glad for, hvis jeg er med til at få stoppet de her trusler og afpresning­ssager. Jeg kan bare ikke gøre det alene, så jeg håber, andre griber chancen og står frem og får anmeldt de mange andre sager, der også er, siger Lars Pedersen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Ekstra Bladet 12. februar.
Ekstra Bladet 12. februar.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark