Ekstra Bladet

Jeg fucker det hele op

– Jeg synes, det er et rigtig godt felt, og det kan vaere, at vi får én med i finalen hver, siger den skaldede dommer

- LARS SEJR ls@eb.dk

I aften begynder årets ’X Factor’ for alvor, når det første liveshow løber over skaermen. I stuerne har de fleste fans af musik -talent programmet allerede valgt deres favoritter, og også blandt de profession­elle vurderings­eksperter har man taget stilling. Bookmakern­e har nemlig talt, allerede inden det første liveshow, og de ved godt, hvem af dommerne der er favorit til at løbe med den endelige sejr: Thomas Blachman.

Jeg er ham, der maler huset grønt ude i provinsen, og alle synes, det er grimt

Han er skarpt forfulgt af Remee, mens Mette Lindbergs grupper skal tage sig overordent­lig meget sammen for at kunne konkurrere mod de to andre dommeres deltagere.

Remee: Dommerne bliver glemt

– Remee har ikke samme talentmass­e at arbejde med som de to andre, og dermed ligger konkurrenc­en i år til Thomas Blachman. Han har mange staerke strenge at spille på blandt sine unge solister,

lyder det i en vurdering fra Nordicbet.

Den vurdering kan Remee godt følge. Men da Ekstra Bladet møder ham, peger han dog på én svaghed i analysen.

– Overfladis­k set kan jeg godt følge dem, men bookmakern­e glemmer altid at regne dommerne med i det, siger han med et glimt i øjet.

Og der er noget om sagen. For spørger man Thomas Blachman, så er det lige lovligt optimistis­k at saette sin

lid til en mand med hans syn på verden.

– Den favoritvae­rdighed skal jeg nok fucke op. Tro mig. Jeg er ham, der maler huset grønt ude i provinsen, og alle synes, det er grimt. Jeg synes, det er smukt, fordi jeg har forstand på det, siger han med et grin.

Voldsom musikalite­t

Blachman peger saerligt på én deltager, der kan sparke favoritvae­rdigheden over på Remee.

– Du må ikke underkende Morten. Han er simpelt hen så sød, fin og vild. ’X Factor’ er lige praecis lavet til en som ham. Han er den klassiske historie, siger Thomas Blachman, der dog ikke forsøger at tale sine egne deltagere ned.

– Jeg har også nogle, der kan noget helt sindssygt, så man sidder tilbage og taenker, hvor kommer det dog fra? Deltagere, der besidder en helt sindssygt voldsom musikalite­t. Det bliver spaendende.

– Jeg synes, det er et rigtig godt felt, og det kan vaere, at vi får én med i finalen hver. Det tror jeg sgu.

Årets udgave af ’X Factor’ er en tiende omgang, som DR1 praesenter­er danskerne for. Det første liveshow løber over skaermene i aften, mens den store finale afholdes fredag 31. marts.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Thomas Blachman omgivet af sine tre liveshow-deltagere Chili, Martin og Mia.
FOTO: MOGENS FLINDT Thomas Blachman omgivet af sine tre liveshow-deltagere Chili, Martin og Mia.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark