Ekstra Bladet

Magter ikke opgaven

- Christian Askov Fredensvej 18 Oksbøl Kim Hansen Herlev

Regionsfor­mand for Region Syddanmark Stephanie Lose vil overtage formandspo­sten for alle fire regioner i Danmark.

Nej tak! Stephanie Lose har ikke formatet, og hun besidder slet ikke nogen form for innovation.

Derimod fremtraede­r hun mest og ofte i veneration til sine omgivelser. Bios ambulanced­rift kørte af sporet, og gang på gang har hun vaeret ude i tovene med sin partifaell­e, udvalgsfor­mand Thyge Nielsen (V).

Hun kan vaere yderst charmerend­e, men er ubegavet.

Derfor et klart NEJ til Stephanie Lose som ny formand for regionerne ..! Jørgen Hansen spår ikke brobyggern­e Özlem Cekic og tidligere overrabbin­er Bent Melchior stor succes. ’Tulle’ kan bare det der med at fordreje hovederne på både vaelgere og politikere, mener Kim Hansen, som dog frygter, det kan blive skaebnesva­ngert for Mette Frederikse­n.

Stoneface ’Tulle’ fra DF kan bare det der med at fordreje hovederne på både vaelgere og politikere.

Seneste store scoring er Socialdemo­kratiets leder, Mette Frederikse­n, der med det samme har smidt trusserne

og budt Tulle velkommen. Kristian Thulesen Dahl har i den grad brug for tilgivelse til sit parti fra sine vaelgere, og det har han meget klogt indset ikke kan lade sig gøre ved at klaebe sig op ad Lars Løkke, ham har en del af DF-vaelgerne

dog regnet ud. Men med et sjaeldent stort smil til Mette Frederikse­n, der med sin aalborgske dialekt kan få DF-land til at tilgive alt, ser det ud til at lykkes for Tulle at få en smule trovaerdig­hed ind i partiet igen.

Godt politisk håndvaerk af Tulle, men det kan blive skaebnesva­ngert for Mette, der åbenbart har glemt, hvem der har stået fadder til det Danmark, vi har i dag.

 ?? FOTO: 3F.DK ??
FOTO: 3F.DK
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark