Ekstra Bladet

Sådan bedømmer vi FCK-spillerne

-

Robin Olsen Peter Ankersen Mathias ’Zanka’ Erik Johansson 4

Den store, staerke svensker laver ikke mange fejl. Han så dog lidt passiv ud, da han ville bokse bolden vaek i situatione­n, der førte til 1-2målet. Ellers sikker i indgreb.

4

Et par småfejl fjerner ikke et helhedsind­tryk af en staerk discipline­ret indsats, specielt i defensiven. Han viste også enkelte fine momenter i det fremadrett­ede spil.

5

Den nyudnaevnt­e kaptajn efterlod et staerkt indtryk, da han holdt sammen på bagkaeden i et par pressede situatione­r. Han ramte tilmed bolden, der førte til 1-0-scoringen i starten.

4

Svenskeren tøvede en anelse ved den bulgarske reducering. Det fjerner dog ikke billedet af en ny praestatio­n på et stabilt niveau i et fint samspil med ’Zanka’.

Ludwig Augustinss­on Rasmus Falk William Kvist 4

Dødboldssp­ecialisten stod for oplaegget i starten med et fornemt hjørnespar­k. Han havde tilløb til flere fine offensive aktioner. Defensivt ikke hans staerkeste praestatio­n.

5

Kantspille­ren leverede en meget opløftende indsats, indtil han blev skiftet ud 20 minutter før tid. Overblik og teknik. Fint oplaeg før pausen til Santander og en fod med i 2-0-traefferen.

3

Den rutinerede midtbanesp­iller efterlod et indtryk med enkelte skønhedsfe­jl. Skidt, at han mod slutningen pådrog sig en advarsel, der nu udløser karantaene i returkampe­n.

Uros Matic Youssef Toutouh Andreas Cornelius Federico Santander 5

En markant debut af serberen. En meget discipline­ret og løbevillig indsats. Sikker i pasningssp­illet og med en meget lav fejlprocen­t. En indsats, der lover godt for fremtiden.

4

Han leverede en stor arbejdsind­sats og kronede den fine praestatio­n med en fornem scoring efter pausen. Han blev udskiftet kort før tid.

4

Han kaempede og sloges for tingene. Han skånede sig ikke i duellerne, hvor han tog slagsmålen­e. Kort før tid var han taet på at score på hovedstød.

3

Angriberen løb, kaempede og sloges for det i de 71 minutter, han fik på banen. Manglede lidt skarphed i afgørende situatione­r. Fik stor chance, men fik aldrig afsluttet.

Jan Gregus Andrija Pavlovic Ståle Solbakken 1

Skiftet ind 20 minutter før tid. Han blev smidt ud for anden gang i Europa på fem måneder. Nu er han heller ikke med i returkampe­n, og derfor bliver han ikke Matics makker centralt. Uprofessio­nelt.

2

Han fik de sidste 20 minutter i stedet for Santander, men nåede ikke at saette et afgørende aftryk og kom heller ikke til farlige afslutning­er.

5

Traeningsk­ampene har ikke vaeret prangende, men indsatsen og resultatet i Bulgarien var meget opløftende, selv om han nu skal vaere kreativ, når en ny midtbane skal sammensaet­tes til returkampe­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark