Ekstra Bladet

Gregus: Jeg kunne draebe dommeren!

-

SOFIA (Ekstra Bladet): Jan Gregus skulle have spillet i Parken mod Ludogorets naeste torsdag, men dybt inde i overtiden i Sofia mistede den slovenske landsholds­spiller sin plads.

Gregus tjattede til bolden, efter der var fløjtet for frispark til hjemmehold­et, og det takserede Ivan Bebek til an advarsel.

Da han blot et par minutter før havde givet Gregus gult, hev han også det røde kort frem og fik FCK’eren helt op i det røde felt.

– Jeg var frustreret. Jeg havde lyst til at slå dommeren ihjel, sagde Jan Gregus, da han var faldet lidt ned igen.

Bemaerknin­gen blev leveret med et lille smil, men ellers var der ikke meget smil på de slovenske laeber efter en ellers fremragend­e FCKindsats i den bulgarske hovedstad.

– Ja, jeg sparker til bolden. Den ryger måske tre meter vaek, og han siger, at jeg sparker den for langt.

– Men det var ikke sådan, at jeg lossede den tyve meter vaek og vandt ti sekunder på det, sagde Gregus og rystede på hovedet.

– Efter min mening kan man ikke give advarsel for det, og det er en skam.

– Det gør det bare endnu mere frustreren­de, at jeg kunne have spillet i stedet for William (Kvist, red.) i København, fortsatte midtbanesp­illeren, der knap tyve minutter før tid erstattede en traet Rasmus Falk.

Det er Jan Gregus andet røde kort i Europa i denne saeson. I Champions Leaguekamp­en ude mod Porto gik det også galt for spilleren, der kom til FCK i sommerpaus­en.

William Kvist var en af de sidste ude af gaesternes omklaednin­gsrum, og selv om humøret var noget højere hos ham end hos Gregus, så var der også en paen portion aergrelse at spore hos den danske landsholds­spiller.

AErgerligt

Han var naturligvi­s opmaerksom på, at han kun var en advarsel fra karantaene, og han så ud til at overleve, men i sidste minut hoppede en Ludogorets spiller ind i ryggen på ham – og fremtvang forunderli­gt en advarsel.

– Jeg ved ikke, hvad fanden der sker? Der er i hvert fald ikke frispark. Det er aergerligt, men nu må Ståle finde ud af, hvad han gør.

– Jeg tror nu nok, at det skal gå. Vi har i hvert fald et super udgangspun­kt inden kampen i Parken, sagde William Kvist, der i 1. halvleg begik flere frispark og fik en mundtlig påtale af dommer Bebek.

– Han sagde ’sidste frispark’ efter 25 minutter. Jeg taenkte fint, så lavede jeg ikke noget frispark indtil da… Men okay, vi spiller en rigtig flot kamp.

– Det er ikke fantastisk, forrygende spil, men vi holdet os 100 pct. til vores koncept og straffer dem. Det er vi meget tilfredse med.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark