Ekstra Bladet

INTET AT KOMME EFTER

– Vi har 120 procent tillid til hendes skarphed som journalist, siger redaktions­chef om studievaer­t Mette Cornelius

- TROELS CHRISTENSE­N kan blive et problem? tch@eb.dk

Mette Cornelius og Jes Mortensen blev gift i 2010, men det er ikke noget problem, mener hendes arbejdsgiv­er. Studievaer­t Helle Smidstrup kan ikke laengere vaere vaert for fodboldmag­asinet Onside, fordi hun i den rolle er kaereste med sin chef, TV3 Sports redaktør for dansk fodbold, René Schrøder.

Men konkurrent­en Discovery Networks ser ingen problemer i, at studievaer­t på stationens programmer om den danske superliga, Mette Cornelius, er gift med FC Københavns informatio­nschef, Jes Mortensen, der flittigt udtaler sig på klubbens vegne

– Jeg anerkender spørgsmåle­t, men når det kommer til Mette, så har vi 120 procent tillid til hende i forhold til, at hun har en lige så fair og lige så kritisk tilgang til FCK som til enhver anden klub, siger ledende redaktions­chef Christian Thye-Petersen.

– Kan der ikke opstå situatione­r, hvor deres indbyrdes relation

– Mette har vaeret journalist i over ti år, og jeg ser hende som uangribeli­g. Hendes skarphed som journalist er netop en af hendes store styrker. Hun gennemføre­r lige så skarpe interviews med Ståle Solbakken som med Kent Nielsen.

– Men det er en relation, som I er opmaerksom­me på?

– Selvfølgel­ig er vi opmaerksom­me på, hvordan hun leverer, men der er efter min mening intet at komme efter – heller ikke ud fra en objektiv vurdering, siger han.

Helle Smidstrup har vaeret vaert på Onside siden 2014, men trods hendes laengereva­rende kaerestefo­rhold har det ikke tidligere vaeret et problem.

Hendes plads overtages nu af Camilla Martin, mens Helle Smidstrup rykker over som studievaer­t til Premier League og andre opgaver, oplyser Viasat. Helle Smidstrup må skifte funktion, fordi hendes kaereste er hendes chef på dansk fodbold hos Viasat.

 ?? FOTO: KRESTINE HAVEMANN/ALL OVER ??
FOTO: KRESTINE HAVEMANN/ALL OVER
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark