Ekstra Bladet

TV-LICENSEN OG SKADEDYRET

-

HVIS MAN PARRER en faengselsb­etjent med en skolelaere­r, får man en Jacob Mark. Øvelsen kan ikke anbefales. Som blot 26-årig er folkesocia­listen blevet et af disse ufaglaerte ringvrag, som Folketinge­t skaemmes rigeligt af.

Efter at alle andre fusere er prøvet, er Mark blevet SF-gruppeform­and – og dermed farlig for husholdnin­gernes økonomi. Lyt ikke til ham. Giv ham aldrig ret. Sammen med dårlige kammerater i radikale, LA og EL kaemper den forvirrede unge mand for at afskaffe tvlicensen og laegge den oven på indkomstsk­atten.

EN REN gangsterme­tode, fordi ingen derefter kan se, hvor mange milliarder isaer DR braender af, og hvor svimlende hurtigt beløbet stiger.

Fjolset argumenter­er med, at det skaber ulighed, når en student skal betale det samme i licens som en hel familie. Ja, det er sgu synd. Mon ikke studenten hellere skulle laese nogle lektier end at se åndsfortae­rende boligprogr­ammer? I øvrigt: Skal studenten så også kunne købe tv-apparater billigere end andre, fordi det laerde menneske først om otte år kommer til at tjene mere end andre skatteyder­e?

JA, FOR DANMARK bliver mere og mere ulige, jamrer SF-gruppeform­anden. Dermed røber Jacob Mark, at han ved mindre end intet om dansk ulighed.

Forholdet er, unge Jacob, at intet samfund i verden er mere økonomisk lige end Danmark. Spørg EU, FN, OECD. Det aendrer en tv-licens ikke på.

 ?? FOTO: MIRIAM DALSGAARD/POLFOTO ?? Jacob Mark ved mindre end intet om dansk ulighed.
FOTO: MIRIAM DALSGAARD/POLFOTO Jacob Mark ved mindre end intet om dansk ulighed.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark