Ekstra Bladet

Sorgen er ubaerlig

- Jes@eb.dk

Laura op ad kirkegulve­t, når hun skulle giftes. Nu skal jeg om få dage vaere med til at baere hendes kirke ud af kirken i stedet, fortaeller Marinus Terkelsen.

Familien var samlet om hende, da hun døde. Den unge kvinde fik flere gange hjertestop, og laegerne forsøgte forgaeves at få liv i hende ved hjertemass­age.

– Jeg så laegen stå på en skammel og give hende hjertemass­age. De billeder vil jeg altid baere rundt på. Jeg slipper aldrig af med dem. Det er så forfaerdel­igt, siger en hovedryste­nde Marinus Terkelsen.

Familien Terkelsen er rasende på de kyniske narkobagma­end, som har fremstille­t ecstacy-pillerne under så uhumske forhold, at der ligefrem er kommet rottegift i dem.

– Både narko-bagmaenden­e og de unge, som har solgt pillerne, bør have langt hårdere straffe.

– Det samme gaelder de unge

Midt i sorgen er familien Terkelsen dog dybt taknemmeli­ge over den gode behandling, de har fået af både personalet på Sydvestjys­k Sygehus og de involvered­e politibetj­ente.

– Alle har virkelig hjulpet og støttet os, siger Anita Terkelsen.

For bagmaenden­e er det her en kold og kynisk forretning

Anita og Marinus Terkelsen med børnene Daniel og Nikoline. Lørdag nat sov de sammen i stuen for at undgå at skulle sove på hver sit vaerelse.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark