Ekstra Bladet

Tandlaegeb­esøg gav Okore uventet chance

-

Lørdag aften fik Jorés Okore et uventet opkald.

I den anden ende var manager Ståle Solbakken, der havde en god og en dårlig nyhed. Den dårlige var, at den svenske veteran Mikael Antonsson efter et tandlaegeb­esøg pludselig havde fået høj feber. Den gode, at det betød, at Jorés Okore skulle starte inde mod Brøndby.

– Det var ikke lige det, jeg havde regnet med, men det var et dejligt opkald at få. Det var ikke det laengste varsel, men som fodboldspi­ller skal du altid vaere klar, sagde Okore, der efter visse startvansk­eligheder havde godt styr på Brøndby-angriberne.

– Jeg er tilfreds. Jeg synes, at det gik ret smertefrit, sagde Okore, der kun aergrede sig over én enkelt ting: Det manglede fløjt fra Jakob Kehlet, da Hermansson i 37. minut havde godt fat i Cornelius’ trøje:

– Jeg synes, at dommerens praestatio­n var lidt svingende. Det er tydeligt, at Corner bliver hevet i trøjen. Selv fra den anden ende af banen kan jeg se det.

Verbic ikke klar

– Linjedomme­ren bør også se det, men det er ikke altid, at man får de små kald, selv om man er på hjemmebane.

Ståle Solbakken glaedede sig over Okores indsats. Den tidligere Aston Villa-forsvarer spiller noget mere ’vildmandsf­orsvar’, end FCK er vant til, men leverede en ganske discipline­ret indsats i Parken.

– I de sidste 87 minutter er han rigtig god. De første tre så det ud, som om han spillede for Brøndby. Men da han fandt ud af, hvilken vej vi spillede, var han rigtig god.

Mens Solbakken kunne glaede sig over Okores indsats, er FCK-bossen stadig noget bekymret med udsigten til at skulle møde Ludogorets uden de karantaene­ramte midtbanefo­lk William Kvist og Jan Gregus.

Det betyder, at FCK er ude i noget af et puslespil i forhold til startopsti­llingen, og Benjamin Verbic bliver naeppe en brik, der bringes i spil mod de bulgarske mestre.

Han gjorde det sidste kvarter comeback efter en skade, men styrkede ikke sit kandidatur i forhold til Europa League-kampen torsdag:

– Jeg satte ham ind for at se, hvor langt han var, og det så ikke godt ud, synes jeg, sagde Solbakken.

FCK har et forspring på 2-1 med fra den første kamp i Sofia.

 ??  ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? – Det var ikke det laengste varsel, men som fodboldspi­ller skal du altid vaere klar, sagde Okore efter kampen.
FOTO: LARS POULSEN – Det var ikke det laengste varsel, men som fodboldspi­ller skal du altid vaere klar, sagde Okore efter kampen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark