Ekstra Bladet

Vi havde fuld kontrol over FCK

- Mgw og gisle

I Brøndby-lejren var der både smil og skuffelse. Der var glaede hos de blå-gule, fordi mestrene blev holdt fra fadet i store dele af kampen. Defensivt leverede Brøndby en fejlfri kamp, hvor man holdt FCK fra de helt store chancer.

Til gengaeld var der lidt utilfredsh­ed hos Brøndbyspi­llerne med, at man ikke havde grebet de muligheder, der trods alt opstod undervejs.

Vores fortjenest­e

– Den sidste aflevering manglede hos os. Hvis vi havde truffet lidt bedre beslutning­er, havde vi skabt større chancer, pointerer Christian Nørgaard.

– Vi ved, hvor dominerend­e FCK normalt er i Parken. Mod os var holdet slet ikke i samme tilstand, som vi har set tidligere. Det er naturligvi­s også vores fortjenest­e, at vi har så meget kontrol som tilfaeldet var specielt efter pausen. Jeg synes, vi fik vist, vi er staerkere fysisk, end vi havde forventet, fastslår Christian Nørgaard.

Brøndbys tyske traener, Alexander Zorninger, er sjaeldent tilfreds, når holdet ikke får alle tre point.

Men efter nulløsning­en i Parken var tyskeren faktisk meget glad og for en gang skyld rimelig tilfreds.

– Jeg er meget tilfreds med spillernes indsats. Vi havde fuld kontrol over tingene i anden halvleg. Nu har vi spillet to gange uafgjort mod FCK i saesonen. De ved, vi er på et godt niveau og kan skabe problemer for dem. Jeg synes, vi har mange våben. Vi er staerke offensivt, vi forsvarer os fint og er staerke taktisk, forklarer Alexander Zorniger, der dog erkender, at det var maerkbart, at Brøndby savnede ét af holdets staerkeste våben: Klubbens fans.

Positive momenter

Blot 60 Brøndby-fans mødte frem i Parken. Det var 15 faerre end der på forhånd havde købt billetter til opgøret.

På trods af mange positive momenter hos Brøndby er faktum stadig, at holdet står uden sejr i Parken de seneste 18 kampe. Men den rekord får snart en ende, hvis man skal tro Christian Nørgaard.

– Vi er ikke tilfredse med uafgjort mod dem. Vi skal nok besejre dem i saesonen, påpeger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark