Ekstra Bladet

13. marts:

- Mgw og ege

Lyngby skal ligesom resten af klubberne i landets bedste raekke indsende licensansø­gning for at få lov at spille videre i landets bedste fodboldrae­kke. Klubberne skal indsende en oversigt over forfaldne skyldige beløb. Hellerup Finans, der ejer Lyngby Boldklub, skal senest den dag fremlaegge en plan for, hvordan man sikrer kapitalgru­ndlaget for selskabets fremtidige drift. Licensudva­lget holder sit første møde. Licensudva­lget holder sit andet møde. Appeludval­gsmøde i Licensudva­lget, hvor eventuelle klager over afgørelser kommer til behandling.

31. marts: 1. april:

19. april: 3. maj: 23. maj:

Deloitte ser på klubbens økonomiske situation og kommer med anbefaling­er om klubberne med baggrund i regnskaber og økonomisk status skal have en udstedt en licens.

Note:

– Er der aktuelt forhandlin­ger med nye investorer?

– Hvilken tidshoriso­nt opererer Hellerup Finans nu med omkring salget af Lyngby Boldklub efter udløbet af den frist, der var optegnet i det omtalte ’letter of intent’?

– Hurtigst muligt, skriver en kortfattet Torben Jensen.

Han er ikke meget for at gå ind i en naermere dialog om, hvordan Lyngby Boldklub i anden halvdel af regnskabså­ret (1. januar til 30. juni 2017) skal realisere et overskud på 1,7 mio. kr.

– Har der vaeret møder med Lyngby Taarbaek kommune om Lyngby Stadion og muligheder for frasalg (til ny investor)?

– Ja, der har vaeret møder, men det har aldrig vaeret plan at stadion skal saelges. Stadion ejes af kommunen og det bliver det ved med. Der tales om opgraderin­g af stadion og facilitete­r, skriver Torben Jensen.

– I prospektet fra foråret 2016 ventede I minus 16 mio. kr. i seneste regnskabså­r – det blev minus 27 mio. kr. I år skrev I en forventnin­g om et plus på fire mio. kr. Det er siden aendret til minus otte mio. kr. for året. Er der styr på økonomien i Lyngby Boldklub?

– Ja, lyder det ultra kortfatted­e svar fra Torben Jensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark