Ekstra Bladet

’Tak for sidst’

Morten Wieghorst fik søndag en sød haevn over AGF, der sendte den nuvaerende AaB-chef på porten med knap så fine vendinger

- MIKKEL BERG PEDERSEN/POLFOTO tna@eb.dk

Rasmus Thellufsen fra AaB laegger an til skud i et opgør, hvor afgørelsen først kom i overtiden.

Jeg taeller seks-syv unge spillere fra Aalborg og omegn på holdet

blot er teoretisk.

Men det var ikke kun den målbare effekt i tabellen, som Morten Wieghorst var tilfreds med i sin officielle AaB-debut.

– Vi havde kun fem runder til at hente fire point. Nu er der ét point tilbage og fire runder, så det er klart, at det var en vigtig sejr. Men vi har altså også tegningen til fremtiden på plads. Jeg taeller seks-syv unge spillere fra Aalborg og omegn på holdet, ligesom vi får to af vores angribere på måltavlen i dag. Så der er masser at smile over, sagde en glad AaB-chef.

Målscorere­n til 1-0, nyindkøbet Jakub Sylvestr, kunne heller ikke have ønsket sig en meget bedre begyndelse på tilvaerels­en i AaB.

Den slovakiske angriber, med seks landskampe på cv’et, lignede saerligt i anden halvleg den skarprette­r, som AaB skreg på hele efteråret, da nordjydern­e producered­e et hav af chancer, men braendte de fleste.

Hård periode

– Jeg er glad for at komme i gang med at spille igen og score mål. Det er det, jeg er kommet til Aalborg for. Jeg havde en meget hård periode til slut i Nürnberg, og jeg er lykkelig over at komme så godt igang med tre point og et mål, sagde Jakub Sylvestr, der også viste overskud, da han blev spurgt til, hvor mange mål, man kan forvente at ham i foråret:

– 50! Nej, det er svaert at sige, hvad der skal til, før klubben og jeg selv er tilfreds. Nu skal vi blandt de seks øverste, og vi tog et fint skridt mod AGF. Det er klart, at min rolle blandt andet er at score mål, og jeg håber da at saette mit aftryk på Superligae­n, men jeg skal kende mere til niveauet, før jeg kan svare praecist, lød det fra Sylvestr.

Med i kampen

AaB står foran endnu en Superliga-nøglekamp, når man på søndag tager imod Silkeborg, der pludselig også har meldt sig ind i kampen om mesterskab­sslutspill­et.

 ?? FOTO: ?? Taet duel
FOTO: Taet duel
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark