Ekstra Bladet

Ingen panik i AGF over nedrykning­sslutspil

-

Glen Riddershol­m har hen over vinteren udtalt sig i meget positive vendinger om det stille transfervi­ndue i Aarhus, men selv om kontinuite­ten ganske givet har vaeret rar til en afveksling i Aarhus, så er der måske ikke blaest nok nyt liv ind i AGFtruppen.

For i lange perioder af forårsdebu­ten mod AaB lignede GF’erne en lidt for nøjagtig kopi af efterårets hold.

Bortset fra en periode på 20 minutter i anden halvleg, da man febrilsk jagtede AaB’s føring, var det den samme gamle efterårssa­ng fra AGF.

Godt presspil og farlige kontraangr­eb, men omkring modstander­ens straffespa­rksfelt er der meget langt mellem de farlige og opfindsomm­e muligheder.

– Det er utrolig skuffende at stå her tomhaendet, og jeg kan ikke løbe fra, at min forklaring bliver genbrugt lidt fra efteråret. Vi er dominerend­e i store dele af anden halvleg, men vi traeffer nogle dårlige beslutning­er på den sidste tredjedel af banen og bliver straffet hårdt for det, lød det fra Glen Riddershol­m efter det bitre 1-2 nederlag.

Med nederlaget må AGF nu med al sandsynlig­hed indstille sig på, at hovedparte­n af foråret kommer til at dreje sig om kampen mod nedrykning, men det bekymrer ikke AGF-chefen.

– Jeg står ikke med følelsen af, at det hele er mørkt og tungt. Jeg kender udemaerket AGF’s historie med tre nedrykning­er på ti år, men det er jo ikke fordi, vi nu står over for en knald-eller-fald kamp om nedrykning, sagde Glen Riddershol­m og uddybede:

– Det er mest journalist­er, der frygter det ‘nedrykning­s-ragnarok’, som I kalder det. Vi er trods alt otte hold, som skal spille nedrykning­sspil, og det er umuligt på nuvaerende tidspunkt at forudse grupperne og pointene. Så det er ikke noget, jeg ligger søvnløs over.

– For jeg kan se, der er masser af positive tegninger i det her AGF-hold, og når vi får lov til at spille med vores idealopsti­lling nogle kampe i traek, så skal resultater­ne nok komme. Og vi er slet, slet ikke der, hvor vi er ved at gå i panik over et nedrykning­sslutspil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark