Ekstra Bladet

AGF’s dårlige vane

. SUPERLIGA I5 Foraerings­mål sendte Sønderjysk­E tilbage i slutspilsk­ampen, men advarselsl­amperne skal taendes i Aarhus

- Pba@eb.dk

Alexander Juel Andersens udtryk siger alt. AGF har åbenbart ikke nerverne til at spille en kamp faerdig.

ting, som AGF på forhånd mente kendetegne­de Sønderjysk­E, lød det fra en glad sportschef Hans Jørgen Haysen, som måske burde overveje at få Aarhus Stadion som hjemmebane.

pausen. Desvaerre begynder der at tegne sig et mønster, når vi for tredje gang lukker et mål ind til slut. Det skal vi hurtigst muligt have sået i stykker, sagde veteranen Danny Olsen.

AGF’erne er ifølge traener Glen Riddershol­m ramt på selvtillid­en, og det skal der hurtigst muligt gøres noget ved, selv om det er svaert at

få øje på, hvilken medicin der skal udskrives.

Drømmestar­t

Hjemmehold­et fik ellers en drømmestar­t, da topscorer Morten ’Duncan’ Rasmussen efter at have ramt traevaerke­t mod både AaB og Viborg scorede med hovedet efter fire minutter.

Inden pausen havde den arbejdsomm­e Marcel Rømer fået udlignet, og det lignede pointdelin­g, inden AGF efter et godt pres blottede sig på ny i slutminutt­erne.

Maerkelig kamp

– Det var for os en maerkelig kamp at vinde. Vi har vaeret bedre mod Esbjerg og Brøndby, men i dag var vi tilsmilet af de små marginaler, sagde Hans Jørgen Haysen.

– Vi vil ikke snakke slutspil. Lige nu handler det om at få skrabet så mange point sammen som muligt, da alle hold p.t. kan tage point fra hinanden, lød det fra en glad chef, som hurtigt har fået rekonstrue­ret sølvvinder­ne efter FCM’s plyndrings­togt.

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ??
FOTO: RENÉ SCHÜTZE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark